Domů Zboží Od Zualu design

Runová magie ... FEHU... pro úspěch a zisk

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna150 Kč
Česká pošta - balík doporučený200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Zualu design

Katalogové č.: 10976176
Zobrazení: 126x
Vloženo: 23.10.2019
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♡ Pozor!!! Doprava jen za 35 Kč! Přes Balíkovnu až k vám domů jen za 35 kaček - pouze do konce dubna. Tak naváhejte s výběrem ;) ♡

Návrat k síle našich předků, k přírodní magii ... k ochranným amuletům, jejichž moudrost můžeme využít i dnes ... runová magie vytesaná do kamene ...

Runový přívěsek je vyroben z přírodního kamene, do něhož je vyrytá každá runa. Kámen je následně napuštěn speciálním přírodním olejem, který podtrhuje hloubku přírodního zabarvení. Oblázky použité k výrobě runových amuletů pocházejí z přírody a jsou ručně sbírané v řekách pod Jizerskými horami.

Každá runa je jak písmenem, tak i samotným slovem. A každá má svůj význam a symboliku. Runa FEHU se překládá jako "dobytek" a symbolizuje hlavně bohatství (dobytek byl dříve měřítkem bohatství) , hojnost a prosperitu. Jako amulet pomáhá svému nositeli dosáhnout úspěchu, vysokých zisků, peněz a materiálních statků. Zároveň runa dagaz dopomůže v naplnění snů a tužeb, a proto dodává energii k jejich dosažení.

Rozměry šperku: výška cca 2,9 cm, šíře 2,6 cm. 

Náhrdelník, resp. přívěsek je zavěšen na ocelovém řetízkuí délky 54 cm; délku lze upravit či závěs vyměnit za kuličkový řetízek, kůži, obruč, lanko ... (případně uveďte do objednávky).

Kameny použité při výrobě šperků jsou sbírány s nejvyšší šetrností k přírodě, bez narušení přirozených ekosystémů či krajinného rázu.

Veškerá tvorba Zualu design 
je čistě ruční prací za použití tradičních šperkařských technik a nástrojů.

© Zualu design

Menu
--