Domů Zboží Od Zualu design

Runová magie ... SOWULO

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna150 Kč
Česká pošta - balík doporučený200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Zualu design

Katalogové č.: 10965813
Zobrazení: 99x
Vloženo: 20.10.2019
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♡ Pozor!!! Doprava jen za 35 Kč! Přes Balíkovnu až k vám domů jen za 35 kaček - pouze do konce dubna. Tak naváhejte s výběrem ;) ♡

Návrat k síle našich předků, k přírodní magii ... k ochranným amuletům, jejichž moudrost můžeme využít i dnes ... runová magie vytesaná do kamene ...

Runový přívěsek je vyroben z přírodního kamene, do něhož je vyrytá každá runa. Kámen samotný je ponechán v přírodním stavu, bez povrchové úpravy.  Oblázky použité k výrobě runových amuletů pocházejí z přírody a jsou ručně sbírané v řekách pod Jizerskými horami.

Každá runa je jak písmenem, tak i samotným slovem. A každá má svůj význam a symboliku. Runa SOWULO se překládá jako "slunce" a symbolizuje vítězství, sílu, štěstí, úspěch, růst, plodnost a zdraví, tedy runa veskrze pozitivní energie. Jako amulet přináší štěstí, sebevědomí a úspěch ve všech oblastech života. Zároveň poskytuje nositeli ochranu a pozitivní vyhlídky do budoucnosti. Sowulo je jedna z nejpozitivnějších run vůbec.

Rozměry šperku: výška cca 3,3 cm, šíře max. 2,3 cm. 

Náhrdelník, resp. přívěsek je zavěšen na jemném ocelovém kuličkovém řetízku délky 50 cm; délku lze upravit či závěs vyměnit za klasický očkový řetízek, kůži, obruč, lanko ... (případně uveďte do objednávky).

Kameny použité při výrobě šperků jsou sbírány s nejvyšší šetrností k přírodě, bez narušení přirozených ekosystémů či krajinného rázu.

Veškerá tvorba Zualu design 
je čistě ruční prací za použití tradičních šperkařských technik a nástrojů.

© Zualu design

Menu
--