Domů Zboží Od PARROT

Rustikální kabeluška - RUSTY BEIGE - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 1367991
Zobrazení: 17x
Vloženo: 12.1.2011
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Velká rustikální kabeluška - RUSTY BEIGE je druhou kabelkou z kolekce pro dvojčata.

++++ Jediný kus ++++

Kabeluška RUSTY BEIGE je pro milovnice teplých letních barev. Kabelka je z béžové, nopkované rustikální textílie, doplněná designovým materiálem s berevnými květy na předním díle. Kabelka je jednoduchého střihu s rozšířeným dnem, v horním okraji jsou 7 cm odšité 2 x 4 záhyby, vlastní střih PARROT. Kabeluška je vypodšívkovaná s vnitřní zipovou kapsou na blbosti a nezbytnosti, celá je v horním okraji zapínaná je na kostěný zip s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky i vnitřní kapsy. Štepováno na II.jehlovce. Uši jsou olemovány černou lemovkou. Podšívka Allitex - ztužená pevná pletenina.

Rozměry: Velká, prostorná kabelka - formát A4 na výšku i šířku. Výška přední 39 cm, spodní šíře 43 cm, horní šíře 37 cm, délka ušiska 135 cm - nošení jak přes rameno, tak křížem.

Užití: dámská - dívčí praktická kabelka na běžné nošení, do práce, vycházková. 

Údržba: praní raději v ruce. 30-40 stupňů, sušit volně na vzduchu, nikoli v sušice!!! Opatřeno pracími symboly. Žehlení běžně napařovačkou, přes aplikace opatrně, nebo žehlit po rubu.

Made by PARROT since 1989

    Menu
    --