Domů Zboží Od almabe

Růže na jezeře (achát a perleť)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 11864030
Zobrazení: 267x
Vloženo: 23.10.2020
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.
Cínovaný šperk je vytvořen z velkého plátku achátu. Kámen je polo čirý a promítají se v něm soustředné kruhy různé intenzity lahvově zelené barvy. Jako  loďka na hladině jezera pluje ručně řezaná perleťová růže. Perleť se stříbřitě leskne, takže se špatně fotí. Je hezčí ve skutečnosti než na foto.

Celkově šperk měří 7 cm na výšku a 7,5 cm na šířku.

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Zavěšen je na černé kulaté kůži, délky 43 cm +  prodlužovací řetízek, zapínání je na karabinku.

Achát: Achát (z řeckého achates) je minerál, jehož název pochází z historického názvu řeky Achates. Jedná se o koncentricky jemně i hrubě vrstevnatou odrůdu chalcedonu (křemene). Přísně vědecky vzato není achát jeden minerál, ale směs  křemene, chalcedonu a opálu. 

Achát je velice stálý kámen, jenž  podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost,  odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty.

Perleť, "matka perly", dodává žensko-mateřské vlastnosti, jako je snaha ochraňovat a opečovávat. Obklopuje naši duši jemným pableskováním, které zaobluje rohy a hrany naší osobnosti a chrání nás před tvrdostí života a citovými újmami. Perleť nám tedy umožňuje poznat onen pocit bezpečí, na jehož podkladě se řeší konflikty a my si vyvíjíme větší sebevědomí a větší pravdivost. Ztrácíme svou plachost, otevíráme se životu a navazujeme kontakt s ostatními.

 
Menu
--