Domů Zboží Od Bezkřídlatka

Růžový silikonový náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Bezkřídlatka

Katalogové č.: 10597173
Zobrazení: 70x
Vloženo: 25.5.2019
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jedinečný šperk vhodný pro maminky či alergiky. Vhodný i pro starší ségru, která tak bude svůj vlastní kousací šperk, který může (a nemusí) miminku půjčit na kousání. Náramek děti neškrábe a nemůže se rozbít, uzlíky jsou posuvné a dá se tak utáhnout podle potřeby.

Korálky z potravinového silikonu, které neobsahují žádné škodlivé látky jsou vhodné pro děti a pro maminky - děti jsou od přírody zvědavé a všechno strkají do pusy. Korálky rozvíjí dětem zrak , hmat, zabaví  při kojení, chování, nošení v šátku, manduce aj.  Zaměstnají dětské ručičky a ušetří Vás tak škrábanců a vytrhaných vlasů, jsou také skvělé při prořezávání zoubků ;)

Korálky můžete nosit jako bezpečný praktický šperk, střídat je podle své libosti a zároveň získáte předmět vhodný k dětskému zkoumání, který Vám nikdy (sám :) ) nespadne na zem a je vždy po ruce. 

Korálky jsou vyrobené z komponentů certifikovaných společností SCS United Kingdom Ltd (testují se na např. BPA, PVC, ftaláty, latex, kovy... ) 

Potravinářský silikon je bezpečný materiál bez chuti a zápachu a velmi snadno se udržuje. Soudě dle testů na mém synovi je zcela nezničitelný a odolný všem možným i nemožným příkořím :)

Nenechávejte miminkům  bez dozoru, mějte na paměti, že i přes kvalitní zhotovení se nejedná o dětskou hračku a využití různých předmětů dětmi může být často nepředvídatelné. Nehledě na to, že dítě Vám korálky v nestřežené chvilce zastrčí pod gauč a Vy už je nikdy neuvidíte :)

Korálky zabaví děti při kojení, chování, nošení v šátku, manduce aj.  Zaměstnají dětské ručičky a ušetří Vás tak škrábanců a vytrhaných vlasů, jsou také skvělé při prořezávání zoubků ;)

Korálky jsou vyrobené z komponentů certifikovaných společností SCS United Kingdom Ltd (testují se na např. BPA, PVC, ftaláty, latex, kovy... )

Náhrdelník Vám ráda upravím podle Vašich představ, tento je inspirovaný technikou šitého šperku, zelené korálky se střídají ve dvou odstínech.

 Tento výrobek se účastní barevné soutěže klubu PRO RADOST, soutěžní barvou je růžová.

    Menu
    --