Domů Zboží Od Stromli

Šátek od 1 roku do dospělosti červený jahodový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Stromli

Katalogové č.: 2758291
Zobrazení: 43x
Vloženo: 30.5.2012
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Materiál: 100% bavlna

Barva: červená (jahodová)

Šíře: 97 cm

Výška: 38 cm (v jeho nejvyšší části)

Šátek prodávám ve svém obchodě pod názvem Šátek od roku do dospělosti. Převážně ho kupují maminky pro své děti. Šátek mohou nosit i dospělí. Šátek se váže na hlavu či krk a slouží jako ochrana před větrem či sluncem. Jeho praktičnost je ukrytá v jeho malých rozměrech, které nezatíží žádný batůžek ani kabelku. Tam je vždy připraven k pomoci.

Zhotovuji ho v mnoha barevných odstínech, co se líbí klukům i holkám. Mohlo by se říci: Šátek jako šátek! Ale tak to není. Díky správným rozměrům a použití kvalitního materiálu se šátku zvyšuje funkčnost. Šátek má prodloužené a zúžené cípy. Jeho celkový tvar proto dovolí mnoho způsobů použití.  Díky tomu, když je šátek uvázán, nikde ho moc nepřebývá a působí upraveně. Na hlavě pěkně drží a neslézá.

Naše děti tento šátek rádi používají při svých hrách. Jednou se na něj podívaly děti svýma dětskýma očima a v nich bylo ukrytých spousta nápadů. Při cestování sebou nenosím mnoho věcí a tak děti místo hraček začaly používat ke svým nápaditým hrám šátek, který jsem měla vždy po ruce. Někdy jsme všichni koukali, na jaké detaily hraní děti postupem času při hře přišly. Vyžití našel i pře hře na piráty, na návštěvu u doktora nebo při hře na drsné kovboje. Ani ninja by se za něj nemusel stydět.

Šátek je tedy věc, hračka i oděv zároveň.

    Menu
    --