Domů Zboží Od sluncevnas

Sen

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sluncevnas

Katalogové č.: 4192745
Zobrazení: 14x
Vloženo: 23.8.2013
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: !!! Při nákupu nad 350,-kč, dárek v hodnotě cca 100 Kč zdarma :o))!!!

Orgonit ve tvaru homole.

Dokonalé propojení  orgonové energie s použitými polodrahokamy a kovovými šponami, zaručuje maximální účinek na vše živé kolem tohoto orgonitu.

Použila jsem při výrobě nebroušený růženín, karneol a křišťál. Tyto polodrahokamy mají jedinečnou schopnost čistit energie a podporovat vstřebávání pozitivních vibrací jak z těchto kamenů, tak i celkově z vyrobeného orgonitu.

Tento orgonit slouží k harmonizaci prostředí, odbourávání negativní energie, podporuje koncentraci, imunitu, odolnost vůči stresu. Zkvalitňuje spánek a odpočinek, má blahodárný vliv na vaše mazlíčky a květiny. Též eliminuje dopad disharmonií vzniklých z mezilidských vztahů.

Díky vložené pozitivní energii a léčebnému záměru, lze umístit orgonit do prostoru, kde bude příznivě působit na vše živé v jeho dosahu. Doporučená velikost místnosti více jak 25m2.

Rozměry: 7,5x 5,5cm

 

Karneol - Léčebné využití: předchází kožním onemocněním, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví, univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti a šlachy, neurózy a deprese.

 

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.

Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru.

Užití: klid, odvaha, sebedůvěra, výřečnost, ochrana, léčení

 

Růženín Léčebné užití: má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Léčí infekce močové trubice. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.

Užití: láska, krása, uzdravování, trpělivost, životní energie

Vlastnosti: energie receptivní, planeta Venuše, náleží elementu vody. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí  nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.

Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii, zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

 

Menu
--