Domů Zboží Od Tomáš Holub 2

SHANETTE vertical, původní cena 1350,-

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tomáš Holub 2

Katalogové č.: 2855102
Zobrazení: 158x
Vloženo: 7.7.2012
Počet srdcí: 54x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Stylová taška (nejen) do města.

Pevná a prostorná taška originálního tvaru s důmyslnými vychytávkami. Celoplošně vyztužená.
Vyrobena je z kombinace kvalitní, velmi pevné galanterní koženky, jeansoviny, a pevné, vysokogramážní bavlněné podšívkoviny.. Celá přední i zadní plocha tašky je stejně jako dno a boky plošně vyztužena 4mm silnou pěnovou hmotou, která dává tašce stálý tvar i při větším zatížení, výjimečnou odolnost, jakož i ochranu věcem uvnitř.

Zepředu tašky originální štepovaná kapsička na drobnosti a velmi praktická, velká "volná kapsa" na rychlé ukládání. Uvnitř na jedné straně kapsa na zip, na druhé straně dvojitá otevřená kapsička.Zapínání tašky je na spirálový zip. Vyšité logo UP! a originální perspexová visačka UP! Zadní strana tašky je celá z koženky.

Veškeré vnitřní švy jsou pečlivě zalemované lemovkou. Na tašce je použito originální eloxované duralové kování, které jsme pro tyto účely speciálně vyvinuli. Nechceme na našich designových taškách používat stejné komponenty, jaké najdete u výrobků z vietnamských tržišť. Myslíme na detaily neboť jsme přesvědčeni, že právě v nich se skrývá rozdíl mezi kvalitou a průměrem, mezi designem a všedností.

I proto při práci používáme zásadně a pouze kvalitní materiály, které zaručují všeobecně dlouhou stálost a životnost.Těžíme z více jak dvacetileté zkušenosti s vývojem a výrobou tašek a batohů. Naším krédem je technologický pokrok a kvalitní design.

Rozměry: š.33cm x v.39cm x hl.10cm, délka stavitelného popruhu 150cm

Barva: fialovo-růžová, podšívka šedá

Menu
--