Domů Zboží Od almabe

Síla tygra (tygří oko)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 10134939
Zobrazení: 327x
Vloženo: 4.12.2018
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen ze tří placatých valounků zlatého tygřího oka. Kameny mají nádherný sluníčkový efekt  po celých plochách, který se mění podle úhlu dopadu světla. 

Šperk celkově měří 8 cm na výšku a 10,5 cm na šířku. 

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Šperk je zavěšen  na náhrdelníkové ocelové obruči platinové barvy 15 cm v půměru.  Lze vyměnit za kulatou černou kůži 45 cm dlouhou + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku, stačí připsat do objednávky.

Tygří oko: Je velmi krásný a tajemný kámen. který má mnoho obdivovatelů. Pokud se na kámen pozorně zadíváte, může vám skutečně připomínat tygří oko. Podle toho si také pochopitelně získal svůj originální název. Naleziště Tygřího oka jsou potvrzená v Austrálii, Mexiku, Indii, na Srí Lance, v Číně, ale také v USA. 

Tygří oko v sobě spojuje pozemskou energii s energiemi Slunce, aby s jejich pomocí navodilo stav vysokých vibrací, které jsou ale přesto uzemněné a přivádějí do země duchovní energii. 

Tygří oko je ochranný kámen, jenž se tradičně nosil jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám. Ukazuje, jak se má správně používat síla, a přináší svému majiteli integritu osobnosti. Napomáhá při dosahování cílů, hledání vnitřních zdrojů a zvyšování srozumitelnosti záměrů. Je to kámen, který dobře poslouží při hledání vašich vlastních potřeb stejně jako potřeb ostatních. Dokáže rozlišit mezi zbožným přáním a tím, co opravdu potřebujete.

Menu
--