Domů Zboží Od Slovana

Slovanská košile Strom Života

5 205 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Pospěšte si! Tohle zboží se líbí i někomu dalšímu a má ho již v košíku.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 5 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 10130928
Zobrazení: 1127x
Vloženo: 3.12.2018
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pánská lněná košile v zeleně žíhané barvě s kontrastní jasně červenou bohatě zdobenou slovanskou výšivkou Stromu života, Koladníku a Květu kapradí.

Košile je se stojáčkem a légou 15 cm dlouhou,  skryté zapínání v léze na 3 kovové patentky, volné rukávy bez manžety, pohodlný volnější střih.

Len 90%, elastan 10%, příjemný lehký materiál. Přidaný elastan rozvolní pevné lněné plátno na pohodlnější a pružnější, navíc snižuje typickou mačkavost lnu na minimum.

Výšivka - jasně červená barva, na hrudi vedle légy 2x Strom života ve velikosti 10 cm, za krkem na zádech 1x Koladník 6 cm, na rukávech a spodním lemu košile se střídá Koladník a Květ kapradí  ve velikosti 3 cm v počtu celkem 56 oberegů. 

Význam ochranné výšivky

Strom života Pomáha veškerým začátkům, dává sílu pro růst tělesný i duchovní. Je všestranným symbolem Slovanů. Je silným rodinným oberegem ochraňujícím před hádkami a neshodami v rodině, před nemocemi a potížemi. Zachovává energii a poznání předků Rodu.Tento symbol má velmi silnou pozitivní ochranu.

Koladník  Symbol Boha Kolady, který uskutečňuje na zemi obnovu a přeměnu k lepšímu. Je to symbol vítězství Světla nad tmou a Světlého dne nad nocí. Kromě toho, dává mužům sílu k tvůrčí práci i v bitvě s  nelítostným nepřítelem.

Květ kapradí - Perunův květ  Ohnivý symbol čistoty Ducha, má mocnou léčivou sílu. Lidově jej nazývají Perunův Květ. Věří se, že je schopen odhalit v zemi skryté poklady a také  splnit přání. Ve skutečnosti dává člověku možnost ovládnout Duchovní síly.

Výšivky jsou záměrně vyšity na lemech a kolem krku, aby chránily biopole člověka ze všech stran.

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Dle zaslaných rozměrů lze košili vyrobit ve velikostech 44-54 (S-XL) viz tabulka velikostí i v různých variantách výšivky dle domluvy.

Autorská práce dílny Slovana. Vyrobeno v ČR.

Menu
--