Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Souprava s akvamarinem

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 8061166
Zobrazení: 177x
Vloženo: 5.12.2016
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náušnice a náhrdelník s krásným lehce zabroušeným valounem akvamarinu. 

Barva kamene blankytně modrá, průsvitná.

Velikost kamene v náušnicích přibližně 14 x 0,8,  v náhrdelníku 1,7 x 2,5 x 1,2 cm, (jedná se o surový materiál, takže kameny nejsou totožné). Vyrobeno technikou měkkého pájení cínem, patinováno, leštěno na starostříbrný vzhled, ošetřeno antioxidantem.

Náušnice mají háčky z pevného stříbrného drátu Ag 925/1000 o průměru 0,8 mm, značeno ryzostní značkou.  Délka náušnice i s háčkem 4 cm. 

Délka přívěsku 6cm, zavěšeno na kůži, průměr 2mm, délka 45cm, zapínání na karabinu z chirurgické oceli.

Výrobky pájené cínem slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Akvamarín je kámen odvahy a cestovatelů. Má uklidňující energii, od pradávna se nosí jako ochranný talisman. Pomáhá při komunikaci, pročišťuje vztahy, podporuje intuici. Pomáhá s nemocemi krku.

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

Menu
--