Domů Zboží Od OcelOva

Souprava šperků "Letní sen" mix minerálů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 13453377
Zobrazení: 41x
Vloženo: 24.7.2022
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské šperky. Originály, které existují pouze v jednom jediném kuse z kolekce šperků "Květinové variace". 

kyti

Vynikají  jedinečným kouzelným prostorovým tvarem, množstvím propracovaných detailů, elegantním výrazem a úžasnou barevností zlomků minerálů. Kombinuji zde zlomky ametystu, danburitu a amazonitu.

Prostorová modelace šperků vypadá vždy neodolatelně a působí luxusně. Magicky přitahuje pozornost. 

Květinové šperky mají šmrnc, vyzařují silnou energii, jsou zkrátka dechberoucí! Nenechají nikoho OcelOvě chladným a zapamatuje si je každý, kdo Vás potká (i muži!), to mám vyzkoušeno :) 

Šperky působí velmi křehce, jemně, romanticky. Jsou to  jedinečné originální kousky s osobností, které dokonale souzní se stejně laděnou ženou.

kyti

Náhrdelník podrobně zde.

Náušnice podrobně zde.

kyti

Šperky jsou celé vyrobeny ručně podle mého vlastního návrhu. Aplikace jsou tepané, ohýbané, tvarované z chirurgických drátů o mnoha různých tloušťkách. K jejich výrobě jsem použila ocelové REDA dráty se zdravotním atestem pro chirurgii, ortopedii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to! Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.  Ostatní komponenty (kroužky, karabina, řetízkovina) jsou z chirurgické oceli.

kyti

Dárkové balení v originální "OcelOva" krabičce je samozřejmostí. Pokud je to dárek, napište mi, přibalím Vám dárkovou taštičku zdarma.

NOVINKA! Každý šperk, respektive souprava šperků, má svůj "rodný list" vlepený do víčka krabičky, kde je uvedeno jeho jméno, kolekce, zdobení, datum vyhotovení a můj podpis. 

Nepřehlédnutelné šperky kouzelné v každém detailu. 

Menu
--