Domů Zboží Od Antonietta

Souprava šperků - náušnice a přívěsek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Antonietta

Katalogové č.: 10622183
Zobrazení: 134x
Vloženo: 5.6.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Sleva 20% na všechny objednávky nad 299 Kč platná do 30.04.2024 použijte tento kupon - RE9-VKQ-UVR děkuji !Ve většině případu při přijetí objednávky upravuji poštovné aby se dalo poslat zboží na výdejní místo zásilkovny , které si prosím sami zvolte, nebo zásilkovnou na adresu !

Souprava šperků s broušenými syntetickými kameny. Hlavní, zajímavě broušené kameny mají šedě kouřovou barvu - někdy, dle dopadu světla až lehce modrou. Průměr těchto kamenů cca 0,6 cm. Drobné kamínky jsou fialové, růžové a čiré. Přední část náušnic - výška 1,2 cm, max. šíře 0,6 cm,
Přívěsek bez ouška - výška 1,2 cm , šíře 0,6 cm, výška s ouškem 2 cm. Původně žlutě zlacené stříbro ryzosti 925/1000 je nově rhodiované.
Náušnice mají francouzský typ zapínání.
Šperky jsou značeny značkou ryzosti stříbra a je patrná značka šperkaře.
Náušnice Ag 925/1000 v 2,90 g
Přívěsek Ag 925/1000 v 1,9 g

Rhodiování -
neboli antioxidační úprava" je nový způsob povrchové úpravy šperku.Stříbro na vzduchu oxiduje, následkem toho ztrácí lesk, snižuje se jeho odolnost a kvalita. Toto vše řeší technologie rhodiování, (která je mimochodem dražší než zlacení - rhodium je totiž jedním z nejdražších kovů) díky níž jsou šperky mnohem odolnější, mají vyšší lesk, nečernají ani nežloutnou.
Tímto způsobem se "vyrábí" bílé zlato. Klasické žluté zlato se potáhne jemnou vrstvou rhodia a šperk z bílého zlata je na světě. Proto jsou stříbrné šperky s touto úpravou na pohled i vlastnostmi k nerozeznání.

 

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1980 - 1989
Menu
--