Domů Zboží Od Esus

Šperk ,, Ochránce aury "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 9293096
Zobrazení: 87x
Vloženo: 13.2.2018
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s jemnou drůzou ametystu - mocným ochranným a nejspirituálnějším krystalem na naší Zemi, olivínem - ochraňujícím lidskou auru a uvolňujícím starou zátěž, kterou si nese člověk životem.

Velikost : 66 x 26 x 11 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.

*******************************************************

Ametyst

- je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích.

- má silnou léčivou a očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Tradičně se nosil jako prostředek zabraňující opilosti. Podporuje střízlivost. Překonává závislosti a bloky všeho druhu. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

- ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

- působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami.

- ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.

- udržuje rovnováhu mezi „vysokým" a „nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou. Ametyst je jedním s nejspirituálnějších kamenů.

- přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje tělesné vlohy. Jedná se o vynikající kámen pro meditaci a věštění. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost.

- pokud u sebe máte ametyst během spánku, můžete se dočkat zážitků spojených s pobytem mimo tělo. Ametyst přináší intuitivní sny. Přeměňuje nižší energie ve vyšší vibrace duchovní a éterické říše.

Léčebné využití

- ametyst podněcuje produkci hormonů. Vylaďuje systém žláz s vnitřní sekrecí a metabolizmus. Posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Jedná se o skvělý čistič krve. Ametyst dokáže ulevit od tělesné, citové a duševní bolesti nebo od stresu. Umí také zablokovat geopatogenní zóny. Zmírňuje bolesti hlavy a uvolňuje napětí.

- tento kámen zmenšuje podlitiny, léčí rány a pomáhá odstraňovat otoky. Pomáhá rovněž při poruchách sluchu. Léčí nerovnováhu žaludečního a dýchacího systému. Pomáhá při kožních chorobách, buněčných poruchách a nerovnováze zažívacího traktu. Blahodárně působí na střeva, kde reguluje stav střevní flóry, odstraňuje parazity a zlepšuje vstřebávání vody. Ametyst léčí nespavost a zajišťuje klidný spánek.

- na nejjemnější úrovni udržuje ametyst rovnováhu mezi tělesným, duševním a emocionálním tělem a současně zajišťuje jejich propojení. Čistí auru a proměňuje negativní energii. Podněcuje činnost krční a korunní čakry. Ametyst dokáže stabilizovat duševní stav, ale neměl by se používat v případech paranoie nebo schizofrenie.

Umístění - lze jej nosit nebo přikládat dle potřeby - zejména jde-li o součást šperku. Srostlice nebo geody můžete postavit volně do prostoru. Ametyst obzvláště prospěje, nosíme-li jej pověšený kolem krku tak, aby spočíval na srdci. V případě nespavosti nebo nočních můr kámen zastrčte pod polštář.

Olivín

- ochraňuje lidskou auru. Tento kámen je účinný čistič. Odhaluje přítomnost jedovatých látek na všech úrovních a neutralizuje je. Čistí jemné vyšší i fyzické tělo stejně jako mysl. Otevírá, pročišťuje a aktivuje srdeční čakru společně s čakrou solar plexu.

- uvolňuje starou zátěž, kterou si člověk na cestě životem nese. Odstraňuje rovněž staré problémy, pocity viny nebo posedlosti. Přináší poznání, že lpění na lidech nebo na minulosti nepřináší nic dobrého. Současně radí, jak se oprostit od vnějších vlivů a jak získat vlastní vyšší energii coby průvodce životem.

- tento kámen odhaluje negativní struktury a staré vibrace, čímž uvolňuje přístup k novým frekvencím. Pokud se věnujete duševní práci, pomůže vám v rychlém postupu vpřed. Tento jasnovidný krystal vám pomáhá porozumět vlastnímu osudu a duchovnímu smyslu života.

- zvláště užitečný je pro léčitele. V duševním životě olivín potlačuje žárlivost, nelibost, lítost a zlost. Současně dokáže odstranit stres. Zvyšuje sebedůvěru a schopnost prosadit se bez agresivního jednání. Motivuje k dosažení dalšího růstu, pomáhá vyvolávat nezbytné změny.

Na mentální úrovni

- zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí. Brání vzniku letargie a obrací pozornost ke všemu, co jste (ať vědomě, nebo nevědomě) zavrhli. Pod vlivem peridotu mohou doznat výrazného zlepšení všechny dosud problematické vztahy.

Léčebné využití

- má uklidňující účinek - uzdravuje a regeneruje tkáně - posiluje metabolismus a blahodárně působí na kůži - pomáhá srdci, brzlíku, plicím, močovému měchýři, slezině a trávicímu traktu - léčí vředy - posiluje zrak.

- položený na břicho pomáhá při porodu, neboť zesiluje svalové stahy a současně zmírňuje bolest - jeho energie upravuje bipolární nesoulad a pomáhá překonávat hypochondrii. Umístění - noste na krku. Jinak umístěte podle potřeby, zejména na břiše v místě jater tak, aby se kámen dotýkal kůže.

----------------------------------------------------------------------

Menu
--