Domů Zboží Od PARROT

SPRING GARDEN BAG - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 2598868
Zobrazení: 9x
Vloženo: 4.4.2012
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Menší, ale prostorná kabelka SPRING GARDEN BAG - PARROT z kolekce AMSTERDAM.  Velice miluji květiny, jak v bytě, na zahradě tak ve volné přírodě, proto mi také tato jednoduchá kabelka činila při výrobě obzvláště velké potěšení. 

Technický popis: Kabelka SPRING GARDEN BAG - PARROT je ušita z kvalitní designové textílie s tištěnými vícebarevnými květy na lahvově zeleném podkladu. Svrchový materiál je směsová pevnější textílie - bavlna/polyamid. Látka je cca 2x pevnější než běžná bavlna.

Přední i zadní díl je ze stejného materiálu, spodní okraj - dno je z lahvově zelené koženky, podlepené a prošité do kosočtverců. Odšitím spodních rožků vzniká plastický tvar kabelky 3D. Horní okraj je obloukově tvarovaný.

Kabelka je zdobená odnímatelnou, květinovou broží ve stylu KANZASHI - tuto pro PARROT vyrábí moje JARAMA. Brožovou kytku na výměnu naleznete zde.

Podšívka lahvově zelený kepr 100% BA, uvnitř velká zipová kapsa plus malá kapsa na mobil. Vnější zapínání je zapuštěné s kostěným zipem do barvy s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky.

Ucho nastavitelné délky až 130 cm - crossbody, 100% POP, připevněno přes niklové průchodky a regulátor délky. 

Další kabelky podobného střihu PARROT - ELEVATION BAG naleznete tady tu. 

Rozměry: menší kabeluška - FA4 pojme. Boční výška 33, přední výška 31cm, spodní a horní šíře shodně 29cm, hloubka cca 5 cm, délka ucha cca 130 s regulátorem délky.

Užití: dámská - dívčí praktická kabelka na běžné nošení do práce, do společnosti, vycházková........atd.

Údržba: praní raději v ruce. 30-40 stupňů, sušit volně na vzduchu, nikoli v sušice!!! Opatřeno pracími symboly. Žehlení běžně napařovačkou. Koženku NEŽEHLIT !!!

Made by PARROT since 1989

Menu
--