Domů Zboží Od Hejta

Srdíčko nebo zadeček?

299 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.5.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.5.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 13462779
Zobrazení: 30x
Vloženo: 30.7.2022
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Drobný srdíčko(zadečko)vý přívěsek je ručně vyřezán z švestkové větve. Tu shodila jedna z jarněletních bouřek v roce 2017 na Kraví hoře v Brně, kde zůstala bez povšimnutí ležet, až se mi jí po několika dnech zželelo. Její nádherná barva je ponechána ve své původní kráse a z jedné strany je zdobené krásným výrazným sukem, který je památkou na odbočující větvičku. Prasklinky v suku jsou poctivě vylity čirou pryskyřicí. Je ošetřeno napuštěním lněným olejem a opakovaným voskováním směsí vysychavých vosků. Určitě to ale není "kamarád do deště" a před koupaním ho doporučuji odložit. Zavěšené na komponentech z bižuterního kovu v bronzové barvě. Cca 1,5 x 1,5 cm, tloušťka cca 0,9 cm.

Menu
--