Domů Zboží Od Atelier pod Lampou

Strom života se sluncem 2

444 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier pod Lampou

Katalogové č.: 8075339
Zobrazení: 11x
Vloženo: 9.12.2016
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vzhledem k nemoci ,omezené pohyblivosti a občasnému pobytu v nemocnici ,se může stát ,že bude objednávka přijata nebo odeslána později .Moc se omlouvám za komplikace - vše bude vyřízeno co nejrychleji to půjde .

Šperk z jantaru ,tygřího oka a pocínované mědi v černé patině.

Kov povrchově ošetřen.

Řetízek  48cm(mohu upravit).

TYGŘÍ OKO

     Je to žlutohnědý chalcedon s vláknitou příměsí hydroxidu železa. Posiluje schopnost soustředit se, podporuje zdraví a mysl, pedagogické schopnosti. Chrání před trápením, nesmyslnou žárlivostí, konkurenty a ješitností. Svého majitele činí odvážným, sebevědomým, a proto se hodí do začátků nových projektů v životě. Hřeje naše tělo a pomáhá rychleji překonat nachlazení. V tomto případě pokládáme kámen na třetí čakru. Vzdáleněji mírní také astma, za tímto účelem se nosí na hrudi. Podporuje nazírání do vlastního nitra. Pod jeho vlivem si uvědomíme omezenost hmotného světa. Ukazuje, že život je v neustálém pohybu. Vyzývá nás k tomu, abychom šli stále dál, abychom se nebáli pohledět hlouběji, dokud ve svém nitru nenajdeme ten zlatý poklad, naplňující nás teplem, štěstím a pocitem bezpečnosti. Jeho centrem je solar plexus, ale současně ovlivňuje posílení zraku, neboť toto oslabení bývá často zaviněno emotivními blokádami, které se zde tvoří

JANTAR      Je nabitý sluneční energií o vysoké frekvenci, která má schopnost celý organismus prosvětlit a očistit. Zvěstuje nám, že život je v zásadě plný slunce a tepla, že překážky stojící nám v cestě jsou překonatelné a že jsme schopni aktivovat vlastní síly k dosažení našich cílů. V Orientě je dodnes používán k prohloubení meditace, při rozjímání, modlitbě a jako pomůcka při jasnovidectví. V centru solar plexu ovlivňuje náš celkový tělesný a mentální zdravotní stav. Zhušťuje vyšší energie, takže se jeho poddajná síla může rozvinout jak v tělesné, tak i předmětné rovině. Předává nám poselství, že život je v podstatě teplo a slunce, a tím nás zbavuje strachu, který znemožňuje realizaci naší osobnosti, a zároveň prohlubuje náš úsudek. Uplatňuje se při onemocnění močového měchýře, při žlučníkových potížích, při žaludečních, jaterních a střevních obtížích, při astmatu a bronchitidě, přináší úlevu při infekcích provázejících horečkami. Stejné vlastnosti má i jantar černý .

Menu
--