Domů Zboží Od magaela

Štvrťvenček "veselíci se víla" (zeleno-zlatý)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 5914536
Zobrazení: 80x
Vloženo: 13.1.2015
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice, dílnička Magaely si pro Vás připravila několik novinek inspirovaných aktuální plesovou sezónou. Právě ples je příležitostí, kde se každá žena může cítit výjimečně a především velmi něžně a žensky. A to může nejen kvůli nádherným šatům, ale i doplňkům, které celkové kouzlo vhodně podtrhnou.


Celá kolekce vznikala postupně, tak jak v Magaele zrál nápad vytvořit kolekci jedinečných tematicky odlišných kousků, které na jedné straně podtrhují ženskou smyslnost a její spjatost s přírodou, na straně druhé vyzdvihují vílovskú holčičí stránky každé osobnosti ženy, která je ukryta v hloubce jejího srdce .

Jako první kousek z kolekce speciálních plesových doplňků bych Vám ráda představila štvrťvenček "veselíci se víla" laděný v zelenavě-zlaté barvě. Kouzlo doplňují jemné bílé kvítky. S těmto kouskem se zaručeně stanete středem každého plesu.

Štvrťvenček se do vlasů zapracuje pomocí sponek, je velmi flexibilní, takže se přizpůsobí jakémukoliv účesu, dá se tvarovat podle potřeby.

Vyroben z textilních kvítků, konzervované trávy, drátku, floristické pásky a jiných drobností na aranžování.

Modelka: Lucia Sláviková

Foto: Michaela Krasňanská

    Menu
    --