Domů Zboží Od PARROT

SUMMER BEACH BAG * PARROT® HAWAII BAG

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 8684759
Zobrazení: 292x
Vloženo: 16.7.2017
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Sleva z 899,- na 499,-

* HAND MADE efektní letní kabelka, kombinovaná z luxusní designové, zahraniční látky a dvou druhů kvalitní eco kůže - koženky. Je určena pro ženy, jenž mají rády širší horní okraj pro větší přehlednost uvnitř kabelky. 

* Vhodná jako plážová kabela, nepromokavá, dostatečně objemná pro spoustu věcí, které potřebujeme nejen na pláž, ale i k běžnému nošení nebo na vaše nákupy.  

Výsledek obrázku pro hawaii

* Technický popis: Kabelka je ušita z krásné, tištěné bavlny a kvalitní hladké koženky ve dvou odstínech oranžové barvy. 

* Přední díl: panel 100% bavlna, podlepená vysocegramážním vlizelínem na fixačním lisu - pěkně udrží svůj tvar a styl i po delší době užívání. Dno kabelky je rozšířené 12 cm - odšité rožky tvoří plastický tvar 3D. Horní okraj obloukově tvarovaný. 

* Zadní díl: je hladký - krásná eco-kůže oranžové barvy, horizontáné členěný, s ozdobnou portou khaki barvy.    

* Vnější zapínání: je zapuštěné, zip našitý na koženkový nosič zipu, Zip je kostěný kvalitní české výroby WICO Děčín, zakončený textilním lajblíkem PARROT pro lepší manipulaci. 

* Střih vlastní PARROT SQUARE BIG BAG. 

* Podšívka: pevná směs bavlna/popelín nanukové barvy. Uvnitř opravdu velká, nakládaná kapsa na zip + malá kapsa na mobil nebo doklady. 

* Ušiska: přírodní kroucená šňůra cca 1,3 cm tloušťky, efektní doplněk letní kabelky, délka 85 cm pro vaše pohodlí. Kvalitně přišitá, a efekté zajištěno koženou, štepovanou překrývkou. 

* Rozměry: velmi prostorná kabelka - formát A4 i notebook ANO. Boční výška 31cm, přední 29cm, šíře horní 49cm, šíře spodní 37cm. Ucha 80cm.  

* Užití: plážová krásná i praktická, je velmi pevná, pro ženy jenž ocení vysokou kvalitu materiálu a pečlivé vypracování. 

* Údržba: Kabelka je ošetřena impregnací proti ušpinění. Otřít vlhkým hadříkem nabo prát v ruce, neždímat, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout. koženku NEŽEHLIT !!!!

*** vel. L *** jediný originální kus ***

 Made by PARROT 

Menu
--