Domů Zboží Od magaela

Svatební čtvrtvěneček "oděná do něhy"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 7902167
Zobrazení: 88x
Vloženo: 26.10.2016
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Magaela si pro vás (a ve spolupráci s vámi) připravila kolekci svatebních doplňků, které jsou určeny pro všechny snící víly a něžné osůbky, které se na svět dívají nejen očima, ale především srdcem. Nechtějí být obyčejné, všední, ale chtějí v svůj svatební den proměnit sen ve skutečnost. A právě proto naše nejnovější svatební kolekce v sobě nese kouzlo neopakovatelného, lesk vítězství lásky a chuť nevšedního ...
Na nahém těle nahé doteky ... horká krev v žilách a láska na rtech. V očích pohled holubice - plachý a odevzdány. Drobná duše ženy do bezpečí mužného objetí se utíká ... Je ráno, svítá, pojď, řekneme si své ano ... nový den nám bude svědkem a já oděná budu jen do něhy ... co víc třeba?
Štvrťvenček je vyroben z textilních květů, lístků, aranžérských plodů, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.

Menu
--