Domů Zboží Od magaela

svatební sponka "vášen a něha"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 5558057
Zobrazení: 629x
Vloženo: 2.10.2014
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice, ... pokud Vám některý z doplňků dílničky Magaela padl do oka, velmi ráda Vám splním Vaše představy a dle Vašeho přání Vám se zanícením a osobitým přístupem vytvořím na míru setík doplňků k Vaší spokojenosti a radosti. :)

dílnička Magaely Vám tentokrát přináší svatební sponku "vášeň a něha" laděnou v svěžích letních barvách, vytvořenou na přání krásné nevestičky.

Sponka je laděna v barvách bílá, smetanová a červená, s hlavním kvítkem růží symbolizujícím lásku v rozkvětu. Sponka je krásně ženská a něžně vílovská ideální pro nevestičku:-).

Věnováno všem křehkým stvořením milujícím tematiku víl a jiných mystických stvoření.

Vyrobená z textilních kytiček, mini plodů určených k aranžování, sušiny a jiných drobností určených k aranžování. Zespodu podlepená sponkou krokodýl.

Orientační cena svatební sponky "vášeň a něha" na přání je 300 Kc +/- v závislosti na použitém materiálu, požadavků budoucí nevestičky a náročnosti na jeho výrobu.

Pozor tento kousek je již prodán a slouží pouze na ukázku !!!

Menu
--