Domů Zboží Od anděl hojnosti

Světle růžové šatony

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce156 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od anděl hojnosti

Katalogové č.: 11469272
Zobrazení: 27x
Vloženo: 6.5.2020
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Růženky - jsou jednoduché a elegantní náušnice, které jsou vhodné pro dny všední i sváteční, podle toho jaká se vám naskytne příležitost.

Tyto náušnice se hodí k jakémukoliv oblečení, které najdete ve své skříni. Povrchová úprava těchto bižuterních náušnic se jmenuje rhodium. Na uchu vypadají velmi pěkně, vkusně a určitě zaujmou. Prvotřídní, velmi dobře vybroušený kámen, který je hlavní předností těchto náušnic, má mnoho barevných, jemných odlesků a nevtíravý třpyt. Touto skutečností nabývají náušnice na zajímavosti.

Celková délka každé z náušnic je 24 mm a samotný broušený kámen z křišťálového skla od firmy Swarovski je veliký 12 mm. Kameny jsou do kovového lůžka vlepené dvojsložkovým lepidlem určeným k tomuto účelu. Tyto bižuterní náušnice jsou lehké a tak nebudou zatěžovat vaše ušní lalůčky. Všechen použitý materiál k výrobě náušnic je prvotřídní kvality. Ta je zárukou vaší spokojenosti.

Přiložené fotografie, jsou jen obrázky a ani zdaleka nemohou vystihnout ten skvělý pocit, jaký budete mít, až si s nimi konečně ozdobíte svá ouška. Protože náušnice jsou ve skutečnosti stokrát hezčí, než na snímcích.

.

Swarovski:

Historie společnosti Swarovski začala roku 1862 v Jiřetíně pod Bukovou, poblíž Jablonce nad Nisou. Zde se tohoto roku narodil Daniel Swarovski, který se vyučil uměleckým pasířem. Zástupci firmy vyslali mladého Daniela Swarovského do Vídně, kde se výrobou bižuterie zabývalo několik mistrů. Swarovski od nich převzal zkušenosti a technické znalosti pro výrobu šperků. Na technické výstavě ve Vídni se Daniel Swarovski setkal s Františkem Křižíkem, který tam instaloval elektrické osvětlení. To byla pro Daniela Swarovského inspirace a začal tak vyvíjet stroj na broušení šatonů poháněný elektrickou energií.

V roce 1892 nechal Swarovski svůj stroj patentovat a začal s vlastní výrobou. Swarovski se přesouvá do rakouského města Wattens, poblíž Innsbrucku, kde si pronajímá bývalé továrny. Zde je vybudována vlastní vodní elektrárna na řece Inn.

V roce 1895 Swarovski zakládá vlastní podnik na výrobu šperků a bižuterie, která se velmi brzo prosazuje na trhu, zejména díky výrobě šatonů. Společnost vyváží šperky do Německa, USA a Velké Británie.

V roce 1900 firma kupuje pronajatou továrnu a vyvíjí úsilí o získání vlastní sklárny, aby byla soběstačná z hlediska dodávek surového skleněného materiálu, který se dováží z Jablonecka. V roce 1913 se společnost stává soběstačnou i v dodávkách materiálu.

Swarovski vyrábí širokou paletu křišťálových komponentů, které slouží mnoha návrhářům šperků a oděvů. Jsou používány i ke zdobení různých módních doplňků, ale i mobilních telefonů, notebooků, užitných výrobků ze skla (pohárů, sklenic) i symbolů známých značek.

.

Několik rad, aby vám náušnice dělaly radost po dlouhý čas:

* Přestože je tento luxusní výrobek zhotovený z kvalitních materiálů doporučuji zamezit styk s jakoukoliv vodou, protože by mohla narušit pokovení. (Pokud k tomu přeci jen dojde, nechte ho před tím, než ho uložíte, schnout dostatečně dlouho na suchém a teplém místě.)   

* Jestliže používáte parfém, aplikujte ho v dostatečném předstihu, aby mohly kapénky zaschnout na kůži dříve, než si na sebe vezmete šperky. Mějte na mysli, že je to chemická látka, která by mohla nevratně poškodit ne jen pokovení, ale i perly a některé druhy drahých kamenů. 

* Před spaním bych navrhovala náušnice sundávat.

* Šetrné zacházení prodlouží jejich životnost.

Menu
--