Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Afrodita "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12674554
Zobrazení: 53x
Vloženo: 12.8.2021
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro objednávku nad 1000 Kč - doprava zdarma, obj. nad 1500 Kč - 10 % sleva.

Cínovaný šperk s nádherným surovým morganitem - kamenem božské lásky, čistoty srdce a jasného vnitřního vidění, používaným při jasnovideckých praktikách, rhodolitem -ušlechtilou odrůdou granátu ochranným drahokamem lásky a vášně dodávajícím svému majiteli životodárnou energii. 

*******************************************************

Velikost - 72 x 30 x 15 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetření cínovaného šperku viz. níže.

********************************************************

Morganit

- nebo-li růžový smaragd, také kámen božské lásky. Název „ růžový smaragd " vychází pravděpodobně z faktu, že oba minerály jsou svým chemickým složením odrůdou berylu. Jedná se o vzácný polodrahokam, jeho barva je růžová, od krásně průhledných kamenů až po neprůhledné, přes stříbřitě růžovou, broskvovou až po světle modrou či fialovou a je způsobena inkluzemi manganu.

- morganit je kamenem čistoty srdce a jasného vnitřního vidění, ztělesňuje lásku k sobě i k ostatním lidem. Broskvová barva představuje hluboký duchovní aspekt božské lásky a harmonizací sakrální čakry podporuje energii Kundalini, čímž může stimulovat sexuální pocity a zlepšit tak vztahy mezi partnery. Ovlivněním čakry solar plexu podporuje nejen tvořivost, ale také ženskou energii lásky a je tak vhodný pro nezapomenutelnou zkušenost lásky. 

- ženám pomáhá uvědomit si svou nezávislost na mužích při současném pocitu harmonie s mužskou energií. Morganit je vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopení.

- navozuje pocit klidu, radosti a vnitřní síly. Dlouhodobé zdobení se tímto drahokamem podporuje sebedůvěru a sílu, která vychází z konstantního vědomí o napojení na lásku boží. 

- podporuje rovnost ve všech typech vztahů a rozvíjí efektivní, ale milující komunikaci a vyjadřování. Otevírá srdeční čakru a pomáhá překonávat strach, zášť a hněv a rozpoznávat nenaplněné emocionální potřeby a nevyjádřené pocity. Stabilizuje emoce a aktivuje láskyplné myšlenky a činy a přináší moudrost a klid mysli. Zvyšuje schopnost lásku dávat i přijímat, uvolňuje lpění na starých vztazích, podporuje cestu vpřed a citovou otevřenost. 

- pomáhá proudění pozitivní energie v organismu, udržuje mladistvý vzhled a odstraňuje lenivost. Zvyšuje sympatie a upřímnost člověka. Jedná se o velice romantický drahokam, proto je často věnován jako dárek vyjadřující hluboké city a upřímnou lásku.

- tiší stres, snižuje tlak na poskytování co nejlepšího výkonu a omezuje vyhýbání se řešení komplikovaných situací a schovávání hlavy do písku. Lze si ho vzít na pomoc ve snaze porozumět všem aspektům lásky. Tento kámen dále reprezentuje čistotu bytí a obnovování potenciálu.

Granát - Rhodolit

- je považován za jeden z nejušlechtilejších drahokamů ze skupiny červených granátů barvy malinové či rudé růže. 

- je po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný, přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu.

- podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--