Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Bílé Magie "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11545674
Zobrazení: 74x
Vloženo: 7.6.2020
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při nákupu nad 50 Kč doprava zdarma, při nákupu nad 150 Kč dárkový kuponek v hodnotě 30 %.

Cínovaný šperk s lamelovým obsidiánem -  jemným kamenem působícím proti smutku - depresi a ochraňujícím lidskou duši před černou magií.

Tento šperk je oboustranný !

( Foceno na slunci i ve stínu )

Velikost : 55 x 25 x 5 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.  Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Obsidián kouřový a lamelový

 - je velmi jemný kámen ( sopečné sklo ), vzniklý prudkým zchlazením lávy, na rozdíl od černého obsidiánu působí šetrněji na lidskou duši. Obsidián má velmi silné ochranitelské účinky, kdy ochraňují svého nositele před černou magií, ale jen v případě, přistupujeme-li k němu s dobrými úmysly.

- pokud máme sami nečisté myšlenky, měli bychom se černému obsidiánu zdaleka vyhnout, neboť by mohl tyto černé myšlenky prohloubit, proto je kouřový a lamelový obsidián vhodný pro začátečníky pracujícími s bílou magií. Pokud k obsidiánu přistupujeme s čistou duší, dokáže nás ochránit před temnými silami a zároveň nám pomáhá nahlédnout do minulých životů. Náleží vedlejší čakře nohou a všude tam, kde jsou blokády.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--