Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Božské Lásky "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11544113
Zobrazení: 15x
Vloženo: 6.6.2020
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při nákupu nad 50 Kč doprava zdarma, při nákupu nad 150 Kč dárkový kuponek v hodnotě 30 %.

Cínovaný šperk se surovým morganitem - kamenem božské lásky, čistoty srdce a jasného vniřního vidění, používaným při jasnovideckých praktikách, olivínem - ochraňujícím lidskou auru a uvolňujícím starou zátěž, kterou si nese člověk životem. 

*******************************************************

( Foceno na slunci i ve stínu )

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetření cínovaného šperku viz. níže.

Velikost - 58 x 25 x 18 mm

********************************************************

Morganit

- nebo-li růžový smaragd, také kámen božské lásky. Název „růžový smaragd" vychází pravděpodobně z faktu, že oba minerály jsou svým chemickým složením odrůdou berylu. Jedná se o vzácný polodrahokam, jeho barva je růžová, od krásně průhledných kamenů až po neprůhledné, přes stříbřitě růžovou, broskvovou až po světle modrou či fialovou a je způsobena inkluzemi manganu.

- morganit je kamenem čistoty srdce a jasného vnitřního vidění, ztělesňuje lásku k sobě i k ostatním lidem. Broskvová barva představuje hluboký duchovní aspekt božské lásky a harmonizací sakrální čakry podporuje energii Kundalini, čímž může stimulovat sexuální pocity a zlepšit tak vztahy mezi partnery. Ovlivněním čakry solar plexu podporuje nejen tvořivost, ale také ženskou energii lásky a je tak vhodný pro nezapomenutelnou zkušenost lásky. 

- ženám pomáhá uvědomit si svou nezávislost na mužích při současném pocitu harmonie s mužskou energií. Morganit je vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopení.

- navozuje pocit klidu, radosti a vnitřní síly. Dlouhodobé zdobení se tímto drahokamem podporuje sebedůvěru a sílu, která vychází z konstantního vědomí o napojení na lásku boží. 

- podporuje rovnost ve všech typech vztahů a rozvíjí efektivní, ale milující komunikaci a vyjadřování. Otevírá srdeční čakru a pomáhá překonávat strach, zášť a hněv a rozpoznávat nenaplněné emocionální potřeby a nevyjádřené pocity. Stabilizuje emoce a aktivuje láskyplné myšlenky a činy a přináší moudrost a klid mysli. Zvyšuje schopnost lásku dávat i přijímat, uvolňuje lpění na starých vztazích, podporuje cestu vpřed a citovou otevřenost. 

- pomáhá proudění pozitivní energie v organismu, udržuje mladistvý vzhled a odstraňuje lenivost. Zvyšuje sympatie a upřímnost člověka. Jedná se o velice romantický drahokam, proto je často věnován jako dárek vyjadřující hluboké city a upřímnou lásku.

- tiší stres, snižuje tlak na poskytování co nejlepšího výkonu a omezuje vyhýbání se řešení komplikovaných situací a schovávání hlavy do písku. Lze si ho vzít na pomoc ve snaze porozumět všem aspektům lásky. Tento kámen dále reprezentuje čistotu bytí a obnovování potenciálu.

Olivín

- ochraňuje lidskou auru. Otevírá, pročišťuje a aktivuje srdeční čakru společně s čakrou solar plexu.

- uvolňuje starou zátěž, kterou si člověk na cestě životem nese. Přináší poznání, že lpění na lidech nebo na minulosti nepřináší nic dobrého. Současně radí, jak se oprostit od vnějších vlivů a jak získat vlastní vyšší energii coby průvodce životem.

- tento kámen odhaluje negativní struktury a staré vibrace, čímž uvolňuje přístup k novým frekvencím. Tento jasnovidný krystal vám pomáhá porozumět vlastnímu osudu a duchovnímu smyslu života.

V duševním životě 

- olivín motivuje k dosažení dalšího růstu, pomáhá vyvolávat nezbytné změny.

Na mentální úrovni

- zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--