Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Duchovní léčitel "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14617540
Zobrazení: 48x
Vloženo: 9.4.2024
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkový kuponek - Svátek práce - 20 % - AVK-4LA-X5D

Jemný cínovaný šperk se surovým dioptazem  jehož nádherné modrozelené zbarvení pozvedá veškeré čakry na vyšší úroveň a napomáhá jejich duchovnímu naladění.

******************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost - 45 x 18 x 10 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. 

Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Dioptaz

- působí jako účinný kámen na srdce a současně dokáže otevírat vyšší srdeční čakru. Jeho nádherné modrozelené zbarvení pozvedá veškeré čakry na vyšší úroveň a napomáhá jejich duchovnímu naladění. Majitel kamene se s jeho pomocí dostává do vyšší roviny vědomí. 

- po duševní stránce napomáhá dioptaz vnést do současného života klid a zároveň paradoxně - vyvolává i vzpomínky na životy minulé. Podporuje pozitivní vztah k životu a upevňuje schopnost naladit se na vlastní zdroje energie. Ve všech oblastech lidského konání dokáže měnit negativní jevy v pozitivní a současně odbourává důsledky neschopnosti naplnit vlastní potenciál. Zejména pomáhá ve chvílích, kdy už nevíte, co dál, neboť umí napovědět správný směr do budoucna.

- působí jako silný mentální čistič a pomocník při detoxikaci. Zprostí vás rovněž touhy ovládat druhé. Jeho zelené paprsky proniknou hluboko do srdce, kde dokážou pohlcovat staré rány a zdánlivě zapomenuté bolesti. Dioptaz odstraňuje smutek a lítost a mimořádně dobře dokáže hojit bolesti srdce společně s útrapami provázejícími pocit opuštěnosti.

- učí nás chápat, že bolest a problémy v mezilidských vztazích jsou odrazem vnitřního odcizení člověka sobě samému. Krystaly toto narušené spojení napravují a vnášejí lásku do života na všech úrovních. Dioptaz dokáže zacelit i citovou „černou díru", jejíž dopad na lásku je naprosto zdrcující. Tento krystal je schopen odsunout stranou již překonané představy o tom, jakou podobu by láska měla mít, a místo nich vyvolává nové vibrace navozující pocit lásky.

V duchovní rovině aktivuje dioptaz položený na třetí oko vyladění duševního vidění. Kámen nám umožňuje pocítit své vlastní vnitřní bohatství.

*********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po roce šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--