Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Nekonečna "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13411888
Zobrazení: 54x
Vloženo: 26.6.2022
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk lizarditem - citlivým, něžně působícím kamenem pomáhajícím navázat spojení s andělským průvodcem a také považovaným za kámen ,, Nekonečna ".

******************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost - 36 x 25 x 12 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetření cínovaného šperku viz. níže.

*******************************************************

Lizardit

- světle zelená odrůda serpentinu.

- je uzemňující kámen, který pomáhá při meditaci a duchovních prožitcích. Očišťuje čakry a podněcuje činnost korunní čakry. Otevírá prostor mentálním schopnostem a usnadňuje pochopit duchovní základ života. Pomáhá růstu energie kundalini - duchovní síle člověka. 

 pomáhá získat pocit rostoucí kontroly nad vlastním životem. Vyrovnává mentální a emocionální nerovnováhu a pomáhá vědomě zaměřit blahodárnou energii k existujícím problémům.

- je považován za kámen nekonečna. Je to citlivý, něžně působící kámen, který vás spojí s andělským průvodcem. Umožňuje vstup do minulosti, současnosti i budoucnosti a zároveň vše umí propojit v jeden celek.

- je ideální ve zkoumání minulých životů, neboť vyvolává schopnost soucítit, odpouštět sám sobě a smířit se se vším, čím jste v minulosti prošli. Serpentin pomáhá, proniknout do vyšších sfér, kde pobývají duše mezi životy. Díky tomu je možné dokončit očistu, které se v minulém životě nepodařilo uzavřít.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po roce šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--