Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Nirvána Lásky "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce165 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14004493
Zobrazení: 167x
Vloženo: 22.4.2023
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk se vzácným surovým stichtitem - kamenem energie fialového paprsku, stimulujícím centra lásky, soucitu, odpuštění a pomáhajícím tak k emocionální rovnováze.

******************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost - 81 x 33 x 14 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, zavěšení ozdobné bižu. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

******************************************************** 

Stichtit

- tento vzácný minerál pomáhá stimulovat energii kundalini. Disponuje silnými vibracemi, kterými ovlivňuje srdeční čakru.

- je užitečným pomocníkem pro nevyřešené osobní problémy, jelikož stimuluje centra lásky, soucitu, odpuštění a pomáhá tak k emocionální rovnováze.

- tento krásný kámen ztělesňuje energii fialového paprsku a vytváří vysoce duchovní spojení, které pomáhá odpouštět druhým a tím vede k hlubokému citovému hojení.

- jeho energie pomáhá odstranit staré problémy související s vlastním egem, usnadňuje vznik nových přátelství a zvyšuje sebedůvěru.

- svými silnými vibracemi ovlivňuje ruku v ruce srdeční čakru a energii kundalini, čímž stimuluje sexuální pocity a může tak zlepšit i osobní vztahy mezi partnery. 

*********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk šetrně umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--