Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Nového Zítřku "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12164283
Zobrazení: 90x
Vloženo: 25.1.2021
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s bublinkovým chalcedonem - kamenem vnitřní  harmonie a pomocníkem při přenosu myšlenek a telepatie, nádherným surovým cordieritem - kamenem zasvěceným vizím a předtuchám, pomáhajícím odstraňovat staré nechtěné návyky.

Velikost : 61 x 35 x 18 mm

*********************************************************

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*********************************************************

Chalcedon

- je kámen dodávající sílu mezilidským vztahům. Poslouží jako pomocník při přenosu myšlenek a telepatie. Krystal pohlcuje negativní energii, kterou poté rozptyluje, aby zabránil jejímu dalšímu přenášení. Ve starověku se z chalcedonu vyráběly stříbrem vykládané poháry, o nichž se tvrdilo, že svého majitele ochrání před otravou.

- chalcedon uvádí mysl, tělo, city i ducha do vzájemné harmonie. Vyvolává touhu počínat si laskavě a štědře. Chalcedon zahání z duše nepřátelství a mění melancholii v radost.

V duševní rovině

- pomáhá svému majiteli, aby o sobě přestal pochybovat, a vede ho k dosažení schopnosti vnitřní reflexe. Pod jeho vlivem se nám otevírá okolí a stávají se z nás bytosti překypující nadšením.

- pohlcuje a rozptyluje negativní myšlenky i city a zahání špatné sny.

Iolit - Cordierit

... podle legend využívali zvláštní vlastnosti cordieritu Vikingové. Stejně jako kalcit totiž umožňoval navigovat lodě. Při každém počasí i při silné bouři a zamračené obloze jim umožnil pozorovat slunce. Mohli tedy s jeho pomocí zjistit, jaká část dne je a kde je sever ...

- je kamenem zasvěcený vizím a předtuchám. Podporuje k činnosti 6. čakru, napomáhá vyvolání vizuálních představ a schopnosti intuitivního vhledu.

- podporuje propojení mysli s vniřním věděním, které je potlačené moderním stylem života. Je vhodný pro šamanské cesty a astrální cestování.

napomáhá odkrýt a pochopit příčiny různých návyků. Usnadňuje projevit vlastní osobnost a odprostit se od očekávání ostatních. Pročišťuje staré myšlenkové vzorce. Odhaluje nesoulad v osobních vztazích. Podněcuje svého majitele k tomu, aby převzal odpovědnost sám za sebe a tím pomáhá překonávat závislost na partnerovi.

 - vytváří v duši prostor, do nějž lze vložit nové způsoby jednání.

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--