Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Ochránce aury "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14537937
Zobrazení: 209x
Vloženo: 24.2.2024
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s výběrovým surovým olivínem forsteritem - ochraňujícím lidskou auru a uvolňujícím starou zátěž, kterou si nese člověk životem, baltským jantarem - rituálním a ochranným kamenem Slunce zvyšujícím krásu svého nositele.

*****************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost - 44 x 27 x 17 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

******************************************************

Olivín

- ochraňuje lidskou auru. Tento kámen je účinný čistič. Otevírá, pročišťuje a aktivuje srdeční čakru společně s čakrou solar plexu.

- uvolňuje starou zátěž, kterou si člověk na cestě životem nese. Pomáhá odstranovat staré problémy, pocity viny nebo posedlosti. Přináší poznání, že lpění na lidech nebo na minulosti nepřináší nic dobrého. Současně radí, jak se oprostit od vnějších vlivů a jak získat vlastní vyšší energii coby průvodce životem.

- tento kámen odhaluje negativní struktury a staré vibrace, čímž uvolňuje přístup k novým frekvencím. Pokud se věnujete duševní práci, pomůže vám v rychlém postupu vpřed. Tento jasnovidný krystal vám pomáhá porozumět vlastnímu osudu a duchovnímu smyslu života.

V duševním životě

- olivín potlačuje žárlivost, nelibost, lítost a zlost. Současně dokáže potlačit stres. Zvyšuje sebedůvěru a schopnost prosadit se bez agresivního jednání. Motivuje k dosažení dalšího růstu, pomáhá vyvolávat nezbytné změny.

Na mentální úrovni

- zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí. Brání vzniku letargie a obrací pozornost ke všemu, co jste (ať vědomě, nebo nevědomě) zavrhli. Pod vlivem peridotu mohou doznat výrazného zlepšení všechny dosud problematické vztahy.

Jantar

- ochranný kámen který se v dřívějších dobách často používal k různým rituálům. Pomáhá s trpělivostí a rozhodováním. Osamělým lidem přitahuje přátele a partnera. Zvyšuje přirozenou krásu nositele. Je považován za talisman krásy, ochrany a obnovy. Bývá zobrazen jako kapky na slunci, slzy bohů, a v historii byl hojně využívaný pro svou krásnou zlatou a medovou barvu, jako hodnotná ozdoba a pro své magické vlastnosti.

- ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života.

- potlačuje negativní energie, zvýšuje vitalitu a harmonizuje čakry, zejména sakrální a solar plexu.

- je spojován se sluncem, kapka jantaru představuje slzy zosobňující osamělost nebo smutek. Vzhledem k tomu, že v jantaru se uchoval „život“, býval často používán na počest mrtvých při pohřebních obřadech, umístěn do hrobek jako strážce duší v posmrtném životě.

- jantar patří mezi první látky, které člověk začal používat k ozdobě ve formě šperků, ale i talismanů a amuletů - jedna z legend říká, že název jantaru pochází z latinského electrum a starořeckého elektron, který vznikl z názvu elektor = zářící slunce. Řecké bájesloví vypráví o Faethónovi, synu Slunce (bůh Helios), který když byl zabit bleskem, tak jeho sestry plakaly tak, že se proměnily v topoly a jejich slzy kanoucí do řeky Eridanus ztuhly do kapiček jantaru.

- byl ceněn zejména v antice. Jantar se nosil na těle, hlavně kolem krku.

*************************************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po roce šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

********************************************************

Menu
--