Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Ochránce Lásky "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 14248224
Zobrazení: 34x
Vloženo: 1.10.2023
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s růžovoučkým surovým růženínem - nejúčinnějším krystalem srdeční čakry a nepodmíněné lásky, granátkem rhodolitem - drahokamem lásky a vášně ochraňujícím na cestách a dodávajícím životodárnou energii.

********************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost : 52 x 31 x 16 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s stříbra, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

********************************************************

Růženín

- je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru.

- přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Vnáší do něj vnitřní hojení a lásku k sobě samému. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí.

- pokud k sobě chcete přilákat lásku, nemusíte hledat už nic jiného než růžový křemen. Jestliže jej položíte vedle postele nebo do rohů ve svém bytě, bude k vám přitahovat lásku a nové vztahy tak účinně, že budete často potřebovat ametyst, aby se jeho účinek poněkud zmírnil. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii a podněcuje projevy nezištné lásky.

- růženín je nejlepší hojitel citů. Dokáže vyhledat neopětované city a bolesti srdce a posléze již nefunkční a ničemu nesloužící emocionální stavy přetvoří. Vyhojí vnitřní bolest a strádání. Pokud jste zatím nedokázali přijmout lásku, otevře růženín vaše srdce, abyste byli vstřícnější. Jestliže jste milovali a lásku ztratili, uleví vašemu smutku. Naučí Vás, jak milovat samy sebe, a vdechne vám nový život, pokud si myslíte, že vás nikdo milovat nemůže.

Umístění - noste zejména na srdci. 

Granát - Rhodolit

je považován za jeden z nejušlechtilejších drahokamů ze skupiny červených granátů barvy malinové či rudé růže. 

- je po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný, přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu.

- podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, pokud je vystaven prašnému prostředí, je vhodné cca po roce šperk šetrně umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--