Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Ohnivák "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11704323
Zobrazení: 197x
Vloženo: 23.8.2020
Počet srdcí: 102x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jemný cínovaný šperk se vzácnými drahými ohnivými opály ( každý s jiným zabarvením ) - karmickými kameny probouzejícími ve svém nositeli oheň, sílu, naději a ochraňujícími jej tak před nebezpečím. 

Velikost - 55 x 40 x 6 mm

Tento šperk je oboustranný !

( Foceno na slunci i ve stínu )

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetření cínovaného šperku viz. níže.

*******************************************************

Ohnivý opál

 - zvyšuje osobní sílu, probouzí vnitřní oheň a chrání před nebezpečím. Je symbolem naděje. Tento kámen usnadňuje změnu a pokrok. 

- ohnivý opál se používá ve chvílích, kdy se stanete obětí nespravedlivého jednání a nabídne vám pro období následného citového zmatku podporu.

- ohnivý opál zesiluje cizí myšlenky a násobnou silou je navrací k jejich zdroji. Dokáže odhalit hluboko ukryté představy a pocity lítosti či smutku, a to i v případě, že pocházejí z některého z minulých životů. Jedná se výborný kámen umožňující cesty do minulosti, ale může zapůsobit i výbušně, pokud se náhle uvolní emoce, jimiž se předtím naplnil.

Opál - všeobecně

- je velmi citlivý kámen projevujícím se jemnými vibracemi. Pomáhá zpřístupňovat kosmické vědomí a probouzí duševní a mystické vize. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací k jejich zdroji. Jedná se o karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí.

- opál působí jako ochranný kámen - pokud je správně naprogramován, učiní vás nepostřehnutelnými či neviditelnými. Lze jej použít, pokud se chcete odvážit na nebezpečné místo. Svou úlohu splní i při šamanských cestách, kde je třeba být neviditelný.

Na duševní úrovni

 - opál zesiluje zvláštnosti charakteru a současně vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby poté mohly projít proměnou. Umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Povzbuzuje umělecké sklony.

V citovém životě

 - je opál odedávna spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Jedná se o kámen pokušení, jenž zesiluje city a uvolňuje zábrany.

- opál vám ukáže, jaký byl váš citový stav v minulosti - zejména v minulých životech - a naučí vás, jak převzít odpovědnost za to, co cítíte právě nyní. Podněcuje k projevům pozitivních citů. 

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

********************************************************

Menu
--