Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Pentagram ochrany "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13092831
Zobrazení: 54x
Vloženo: 23.1.2022
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šperk orgonitový celošungitový se symbolem Pentagramu, šungit - prastará uhlíková hornina s výraznými regeneračními vlastnostmi na živý organizmus, ametysty – mocnými ochrannými a meditačními kameny nejvyšší sedmé – korunní čakry, granátem - ochranným drahokamem cestovatelů, dodávajícím životodárnou energiiolivíny - kameny ochraňujícími auru svého nositele, zadní strana z křišťálu, plátkového zlata a měděných hoblinek.

*******************************************************

Pentagram - je velmi magickým symbolem využívaným při obřadech Bílé magie. Byl používán mnoho staletí před narozením Krista a je používán i dnes. Pentagram používali a stále používají gnostici, Pythagorejci, satanisté (obrácený vrcholem dolů), svobodní zednáři, čarodějové a mágové po celém světě.

- amulet s pentagramem učí člověka, jak vyrovnat všechny své síly a vnitřní i vnější energie, aby bylo dosaženo rovnováhy, je průvodcem a ochráncem člověka ve světe chaosu a temnoty nevědomí, jako planoucí hvězda mu svítí na cestu vedoucí k vědomí a poznání. V pentagramu se snoubí síla 4 živlů s prvkem ducha (éteru).

********************************************************

Velikost – 33 x 32 x 6 mm

Zavěšení v barvě starobronzu, součástí přívěsku je černá saténová šňůrka délky 70 cm.

*********************************************************

Šungit

- je prastarou polyminerální uhlíkovou horninou s řadou účinků a velkým využitím. Stáří šungitu se odhaduje na 2 miliardy let. Jediné naleziště šungitu se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku.

- má značně neobyčejné složení, strukturu, fyzikální a chemické vlastnosti, má záhadný původ a široké spektrum využití.

- vědecké výzkumy prokázaly řadu úžasných vlastností šungitu. V šungitu je přítomná skoro půlka prvků periodické soustavy, přičemž nejdůležitějším a nejzajímavějším je uhlík.

- příznivě působí na živý organismus, pohlcuje negativní patogenní energie

- záření mobilních telefonů, rádií, televizí apod.

Ametyst

- je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích.

- má silnou očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

- ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

- působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje. Napomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami.

- ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.

- udržuje rovnováhu mezi „vysokým" a „nízkým", zvyšuje citové soustředění. Napomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou. Ametyst je jedním s nejspirituálnějších kamenů.

- přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje tělesné vlohy. Jedná se o vynikající kámen pro meditaci a věštění. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost.

- pokud u sebe máte ametyst během spánku, můžete se dočkat zážitků spojených s pobytem mimo tělo. Ametyst přináší intuitivní sny. Přeměňuje nižší energie ve vyšší vibrace duchovní a éterické říše.

-  umí také zablokovat geopatogenní zóny

- ametyst napomáhá při nespavosti a podporuje klidný spánek.

- na nejjemnější úrovni udržuje ametyst rovnováhu mezi duševním a emocionálním tělem a současně zajišťuje jejich propojení. Čistí auru a proměňuje negativní energii. Podněcuje činnost krční a korunní čakry. 

Umístění - lze jej nosit nebo přikládat dle potřeby - zejména jde-li o součást šperku. Srostlice nebo geody můžete postavit volně do prostoru. Ametyst obzvláště prospěje, nosíme-li jej pověšený kolem krku tak, aby spočíval na srdci. V případě nespavosti nebo nočních můr kámen zastrčte pod polštář.

Granát

- je po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný, přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu.

- podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Olivín

- ochraňuje lidskou auru. Otevírá, pročišťuje a aktivuje srdeční čakru společně s čakrou solar plexu.

- uvolňuje starou zátěž, kterou si člověk na cestě životem nese. Přináší poznání, že lpění na lidech nebo na minulosti nepřináší nic dobrého. Současně radí, jak se oprostit od vnějších vlivů a jak získat vlastní vyšší energii coby průvodce životem.

- tento kámen odhaluje negativní struktury a staré vibrace, čímž uvolňuje přístup k novým frekvencím. Tento jasnovidný krystal vám pomáhá porozumět vlastnímu osudu a duchovnímu smyslu života.

V duševním životě 

- olivín motivuje k dosažení dalšího růstu, pomáhá vyvolávat nezbytné změny.

Na mentální úrovni

- zostřuje mysl a otevírá ji novým rovinám vědomí.  

Křišťál

- je díky své jedinečné spirálové krystalické formě nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Pokud jsou akupunkturní jehličky pokryté křišťálem, vzroste jejich účinnost o deset procent. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křišťál, zdvojnásobí.

- vede k hlubokému pročištění duše a spojení duševní dimenze s myslí.

- na duchovní úrovni zvyšuje krystal křišťálu energii na nejvyšší možnou míru. Čirý funguje na všech rovinách bytí. Krystaly v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí.

- je vybaven rovněž schopností rozpouštět karmickou setbu

- zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže křišťál odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Na mentální úrovni

- křišťál napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť. Krystal mívá různě tvarované plochy podle toho, jak rychle vznikal. Tyto tvary mají obrovský význam.

 Křišťál uvádí do vzájemné harmonie čakry a dostává je do souladu s vyššími jemnými těly.

********************************************************

Nošení a údržba orgonitových šperků, orgonitů

Nevystavujte orgonitové šperky a orgonity přímému slunci ... nechávat v rozpáleném autě, za oknem a pod. Občas ( 2- 3 měsíce ) je však dobré nechat je nabít na mírném slunci a očistit proudem studené vody. 

*********************************************************

Menu
--