Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Průvodce života "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11337698
Zobrazení: 160x
Vloženo: 24.3.2020
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Decentní cínovaný šperk s chromdiopsidem - jakutským smaragdem - jenž je průvodcem pro člověka, který hledá pravou cestu života.

Velikost : 35 x 22 x 5 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže. 

********************************************************

Chromdiopsid

- je vzácný kámen, který je po právu nazýván "Jakutským smaragdem". Ve Feng Šuej je chromdiopsid oblíbený pro jeho schopnost přitahovat hojnost a prosperitu. Je navíc kamenem vizionářství a varování.

Mentální vlastnosti

- integrita, odvaha, víra, důvěra, láska bez podmínek, cesta soucitu a laskavosti.

- cesta srdce - toto jsou témata spojená s kamenem. Chromdiopsid bude průvodcem pro ty, kdo chtějí nalézt svou pravou cestu.

- patří do skupiny Diopsidů. Název Diopsid je odvozen od řeckého slova 'diopsis', které znamená „ dva druhy vidění nebo mající dvě podoby". Je takto pojmenovaný proto, že při pohledu z jedné strany má exponát jednu barvu, zatímco z jiného úhlu se objevuje v různých odstínech.

- tento krystal v sobě nese zelený paprsek harmonie. Svými ojedinělými a silnými vibracemi odstraňuje emocionální blokády a otevírá svého majitele lásce, sebedůvěře, rozkvětu a růstu. Rozvíjí analytické a intelektuální schopnosti. Je vaším průvodcem po pravé cestě životem. Pomáhá integrovat se do každodenního života. Pomáhá odstraňovat staré citové blokády, již překonané navyklé vzorce chování, zlé a špatné vzpomínky. Přináší hluboký klid a vyrovnanost. Tiší a vyrovnává emoce. Je kamenem srdeční čakry, kterou aktivuje, čistí a harmonizuje. 

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

**********************************************************

Menu
--