Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Smysl života "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13335848
Zobrazení: 155x
Vloženo: 11.5.2022
Počet srdcí: 65x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk se surovým sugilitem - láskyplným kamenem prozrazujícím svému nositeli odpovědi na otázky života.

*********************************************************

Tento šperk je oboustranný !

Velikost - 45 x 31 x 5 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, zavěšení ozdobné bižu, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.  Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*********************************************************

Sugilit

- je vzácný kámen ,, Nového věku ", je kamenem lásky, který přivádí na Zemi energii fialového záření. Otevírá všechny čakry přívalu lásky a současně je uvádí do vzájemné rovnováhy. 

- sugilit umí najít odpovědi na otázky života ... „ proč jsem tady ", „ odkud přicházím ? ", „ kdo jsem ? " a „ co všechno se ještě musím naučit a pochopit ? "

- učí, jak žít v souladu s vlastní pravdou. Současně připomíná duši, jaký byl smysl její poslední inkarnace. Provází ji na cestě do minulých životů nebo do stavu mezi životy kde lze nalézt důvody současné nerovnováhy.

- je užitečným společníkem na duchovních poutích. Tento kámen je zasvěcený lásce, ochraňuje před šoky, traumaty a zklamáním.

- pomáhá citlivým lidem, aby se adaptovali na pozemské vibrace, aniž by se museli přizpůsobit nebo propadnout malomyslnosti. Dokáže vnést světlo a lásku i do té nejtemnější situace.

- sugilit pomáhá odpuštění a potlačuje nepřátelství, rozvíjí empatii. Je velice užitečný pro práci ve skupině, jelikož odstraňuje problémy, k nimž mezi lidmi dochází, a současně podporuje rozvoj láskyplné komunikace.

- působí blahodárně na  tzv. „ztracené existence" . Přináší pomoc lidem, kteří se necítí na této planetě doma.  Sugilit napomáhá pochopení vlivu mysli na tělo a nachází zdroje nerovnováhy.

- přináší schopnost pohlédnout do tváře nepříjemným prožitkům. Potlačuje pocit lítosti, smutku a strachu. Současně učí odpouštět sám sobě.

*********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po roce šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--