Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Snového světa "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12666845
Zobrazení: 32x
Vloženo: 8.8.2021
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro objednávku nad 1000 Kč - doprava zdarma, obj. nad 1500 Kč - 10 % sleva.

Cínovaný šperk se stříbrným obsidiánem - meditačním a šamanským kamenem dostávajícím duševní a duchovní stránku člověka pod vlastní sebekontrolu, adulárem - měsíčním kamenem - utišujícím rozbouřené city a vyvolávajícím srozumitelné živé sny. 

Velikost : 68 x 33 x 15 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.  Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Stříbrný obsidián

- jeho vlastnosti jsou shodné s černým obsidiánem s tím, že stříbrný je ideální pro hlubokou meditaci se zaměřením do nitra dění věcí.

- je velice mocný kámen obdařený tvůrčími schopnostmi. Uzemňuje duši a duchovní síly do fyzické roviny těla, přičemž je současně dostává pod vliv vědomí a umožňuje projevy duchovní energie na Zemi. Používání tohoto kamene zvyšuje schopnost sebekontroly.

- dovoluje pohlédnout do tváře skutečnému vlastnímu já. Přivede vás do těsnějšího kontaktu s podvědomím. Vynáší na povrch narušenou rovnováhu a stinné vlastnosti. Zvýrazňuje veškeré negativní energie, které lze díky tomu plně prozkoumat a poté odstranit.

- tato jeho schopnost někdy zasahuje i do minulých životů a může fungovat až na úrovni dědičné a rodinné linie rodinné karmy. Černý obsidián se probírá minulostí, aby vytvářel plodivou energii dovolující duši růst. Obrací následky předchozího zneužití síly na všech úrovních a učí poznání, že řešením není zbavit se síly, ale raději ji upřít k prospěšným cílům.

- tento obsidián má také velkou ochrannou moc. Odhání negace a odstraňuje nepřátelské myšlenky. Umožňuje oprostit se od starých lásek a během této změny vás podporuje.

 - jako kámen užívaný při šamanských obřadech s cílem odstranit duševní nestabilitu v sobě černý obsidián rovněž nese dar předvídání budoucnosti. Koule z černého obsidiánu funguje účinně při meditaci a věštění. Měli by ji ale používat pouze lidé, kteří dokážou ve svém vědomí zpracovat vše, co uvidí, a využít toho pro nejvyšší dobro.

Měsíční kámen - Adulár

- je silně spjat s Měsícem a s intuicí. Podobně jako Měsíc je i kámen spojen s přemítáním a vzpomínáním, neboť i Měsíc neustále dorůstá a ubývá, čímž připomíná, že vše je součástí cyklu změn. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů. Měsíční kámen vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Zvyšuje intuici a empatii.

- vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku. Měsíční kámen se tradičně používá ke zvyšování duševních schopností a rozvíjení věšteckého umění.

- lze jej nosit jako přívěsek dodávající odvahu k přijímání duševních darů. Na duševní úrovni měsíční kámen uklidňuje přehnané reakce na emotivní situace. Je nabitý vstřícnou, pasivní, ženskou energií. Udržuje v rovině mužskou a ženskou energii a pomáhá mužům, kteří se chtějí dostat do kontaktu s ženskou stránkou své osobnosti. 

Mentální vlastnosti

- otevírá mysl náhlým a iracionálním podnětům. Je ale třeba mít na paměti, že rozhodně nepomáhá vyvolávat iluze v souvislosti s nejrůznějšími toužebnými přáními. Celkově uklidňuje emoce a zvyšuje citovou inteligenci. Pokud se položí na solar plexus, upozorní na již nefungující způsoby jednání v citovém životě, které je díky tomu možno prozkoumat a odstranit.

- měsíční kámen přináší hluboké citové zotavení

- měsíční kámen působí preventivně proti náměsíčnosti.

Umístění: Noste jako prsten nebo přívěsek na potřebném místě těla. Položený na čele vyvolává duchovní prožitky. Na solar plexu nebo na srdci působí na city.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce či sáčku po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--