Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Snového Světa "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13304053
Zobrazení: 52x
Vloženo: 24.4.2022
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk s větším krystalem safíru - kamenem duchovní moudrosti potlačujícím depresi a uvádějícím do souladu tělesnou, rozumovou a duchovní rovinu, výběrovým amazonitem - kamenem silně spojeným se snovým světem, pomáhajícím při komunikaci a při sdělování vlastních pocitů.

********************************************************

Velikost - 51 x 15 x 8 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

******************************************************** 

Safír

- je známý jako kámen moudrosti, přičemž každá barva má spojení s konkrétními znalostmi. Umožňuje soustředění, uklidňuje mysl a zbavuje ji nežádoucích myšlenek i duševního napětí.

- safír vnáší do mysli klid a jistotu, čímž uvádí do souladu tělesnou, rozumovou a duchovní rovinu a současně udržuje rovnováhu uvnitř těla.

tento krystal potlačuje depresi a duchovní zmatek. Podporuje soustředění. Přináší prosperitu a přitahuje k majiteli dary všeho druhu. Položený na krku odstraňuje zklamání a napomáhá vyjádření vlastního já.

Modrý safír

je symbolem nebe. Staří Peršané věřili, že Země spočívá na obrovském safíru a nebe je jeho odrazem. Samotný název kamene pochází z řeckého slova sappheiros, jež je odvozeno od hebrejského Sappire neboli modrý.

Amazonit

- je průhledný či poloprůhledný drahokam se zelenou barvou. Může se vyskytovat také jako světle zelený nebo modro-zelený. Amazonit je pojmenován podle řeky Amazonky v Jižní Americe. Nejsou známá žádná naleziště v této oblasti, takže jméno drahokamu je pravděpodobně spojeno s jeho zelenou barvou, která evokuje barvu tropického deštného pralesa.

- amazonit je velmi prospěšný při komunikaci a sdělování vnitřních pocitů. Spaní s tímto kamenem je spojeno se snovým světem. Amazonit je mimo jiné krystal s bariérou, která pomáhá filtrovat geopatogenní stres a také absorbuje mikrovlny a záření produkované mobilními telefony.

- umístění krystalu poblíž počítače nebo mobilního telefonu pomáhá ochránit jeho nositele před elektromagnetickým zářením. Jako silný talisman a prosperity byl amazonit používán už v dobách Mezopotámie. Byl využíván také v Indii, Egyptě nebo Súdánu jako amulet. 

- traduje se, že jeho části byly použity při výzdobě egyptské Knihy mrtvých. Spirituální energie

 - amazonit nese spirituální energii duševní pravdy. Posiluje harmonickou interakci mezi intelektem a intuicí a umožňuje lépe rozeznat dobro a zlo, stejně tak pomáhá přenášet pozitivní hodnoty na druhého člověka. Amazonit vyjasňuje mysl a pomáhá těm, kteří následují pravdu nebo těm, kteří mají speciální dar či schopnost, kterou mohou poskytnout ostatním.

Účinky emocionální

- amazonit je skvělý pomocník při potížích s emocionální stránkou člověka. Zklidňuje trauma a mysl, zmírňuje obavy a pomáhá přeměňovat vztek a podrážděnost na pozitivní emoce. Reguluje agresivní aspekty osobnosti a pomáhá najít a ustanovit emocionální rovnováhu. 

*********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po roce šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--