Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Univerzum "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12684190
Zobrazení: 21x
Vloženo: 17.8.2021
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro objednávku nad 1000 Kč - doprava zdarma, obj. nad 1500 Kč - 10 % sleva.

Jemný cínovaný šperk s topazem - jemným krystalem přinášejícím víru v Univerzum, soustřeďujícím žádosti adresované vesmíru a materializované poté zde na pozemské úrovni.

Velikost - 51 x 16 x 13 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.

*******************************************************

Topaz

 - je jemný a vyrovnaný kámen nadaný schopností empatie, který dokáže zaměřit energii tam, kde je jí nejvíc zapotřebí. Uklidňuje, podněcuje, dobíjí, motivuje a uvádí do rovnováhy meridiány.

- přináší pravdu a odpuštění. Pomáhá ozařovat cestu, zdůrazňuje cíle a upozorňuje na vnitřní zdroje. Tento krystal přináší víru v univerzum, jež umožňuje na prvním místě „být", a teprve potom „konat". Rozpouští pochybnosti a nejistotu.

- jeho vibrační energie přináší radost, štědrost, hojnost a pevné zdraví. Tradičně je známý jako kámen lásky a přízně osudu zajišťující úspěšné dosahování stanovených cílů. Mimořádně příznivě působí při vyvolávání vizuálních představ.

- jednotlivé plochy krystalu a jeho dva konce jsou nabité kladnou a zápornou energií, do níž lze soustředit žádosti adresované vesmíru a poté je materializovat na pozemské úrovni.

- topas pomáhá zkoumat vlastní osobnost a její vnitřní bohatství. V okolí šťastného topasu nepřežije nic negativního. Je to kámen přinášející otevřenost a poctivost, schopnost seberealizace, sebekontroly a touhu rozvíjet vlastní vnitřní moudrost.

- pomáhá řešit problémy. Zvlášť užitečný je pro ty, kdo se zabývají uměním. Pomáhá dávat si pozor na vliv, který máte, a na smysl poznání, které získáte tvrdou prací a životními zkušenostmi. Topaz dodává schopnost pohlížet na všechno jak ve velkém měřítku, tak v detailech a pochopit, jak spolu jednotlivé části souvisejí. Topas usnadňuje vyjadřování myšlenek a propůjčuje svému majiteli jistou dávku „mazanosti".

Nabízí velikou oporu v citovém životě. Stabilizuje emoce a zvyšuje vaši vnímavost vůči lásce, ať již přichází z jakéhokoli zdroje.

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--