Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Životních změn "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12684741
Zobrazení: 18x
Vloženo: 18.8.2021
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro objednávku nad 1000 Kč - doprava zdarma, obj. nad 1500 Kč - 10 % sleva.

Decentní cínovaný šperk se surovým malachitem - kamenem vědem a léčitelů, podněcujícím přirozené životní změny.

Velikost - 55 x 15 x 15 mm

Tento šperk je oboustranný !

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.

*********************************************************

Malachit

- je kámen obdařený velikou mocí, ale současně patří mezi kameny, s nimiž je zapotřebí nakládat s velikou opatrností.

- někteří léčitelé věří, že se malachit dosud vyvíjí a později se stane jedním z nejvýznamnějších kamenů nového milénia. Malachit je ale již dnes důležitým ochranným kamenem. Snadno pohlcuje negativní energie a znečišťující látky, které odebírá přímo z atmosféry nebo z lidského těla. 

- je pevným poutem spjat s přírodními a božskými silami.

- čistí a aktivuje čakry a umožňuje naladění na duchovního průvodce. Pokud se položí na třetí oko podporuje vyvolávání vizí a duchovního pozorování. Položený na srdce přináší rovnováhu a harmonii. Otevírá srdce a vyvolává nepodmíněnou lásku.

- lze  jej použít při věštění z koule nebo ke vstupu do jiných světů - vnějších i vnitřních. Cesta jeho stočenými vzory uvolňuje mysl a vyvolává proud podvědomých představ. Pomáhá při přijímání vzkazů z budoucnosti.

Duševní rovina

- malachit je kamenem proměny. Pod vlivem tohoto kamene, spojeného s dobrodružstvím a podněcujícího ke zdravému riziku a změnám, lze prožít mnohem intenzivnější život. Nelítostně ukazuje, co blokuje váš další duchovní růst. Malachit vytahuje hluboko ukryté pocity a psychosomatické problémy, přetrhává nežádoucí pouta a překonané způsoby jednání. Učí, jak přebírat odpovědnost za vlastní činy, myšlenky a pocity. Uvolňuje zábrany a povzbuzuje k projevům emocí. 

- dokáže proniknout ke kořeni problému. Zvyšuje intuici a vhled. Posiluje schopnost vstřebávat a zpracovávat informace. S jeho pomocí dokážeme lépe pozorovat okolí a snáze porozumět složitým jevům.

- položený na solar plexus umožňuje malachit zevrubné duševní uzdravení. Uvolňuje negativní zkušenosti a stará traumata, vynáší na povrch potlačované myšlenky, vrací schopnost hlubokého dýchání, uvádí do rovnováhy srdeční a pupeční čakru a zlepšuje schopnost vnitřního vhledu.

- v citovém životě umožňuje prožívání intenzivnějších emocí, ty se ale mohou rychle měnit. Malachit lze užít rovněž při zkoumání vlastního nitra. Podněcuje snění a vyvolává živé vzpomínky.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--