Domů Zboží Od Amulett

Tattoo

1 110 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Amulett

Katalogové č.: 9520507
Zobrazení: 644x
Vloženo: 30.4.2018
Počet srdcí: 54x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaná čelenka- diadém s Achátem, doplněný  o spirálkovou aplikaci napodobující na tváři tetování. Není určená pro celodenní nošení, spíš pro účely focení, či jako doplněk ke kostýmu. Vzadu na háček, můžete jí upravit dle velikosti hlavy. Spirálkovou aplikaci a čelenku samotnou je třeba - a samozřejmě lze- doohnout tak, aby seděla přímo na Vaši hlavu a tvář.. Použila jsem bezolovnatý cín, patinovala, leštila a samozřejmě ošetřila antioxidantem. POSLEDNÍ FOTO JE S JINÝM KOUSKEM, JEN PRO INFO, JAK VYPADÁ NA TVÁŘI

  • Následující popis berte prosím s rezervou, nejsem léčitelka, psychotronička ani lékařka, tudíž Vám pouze pro zajímavost předkládám, co se o tomto kameni říká a píše:

Achát

 Jedná se o velice stálý kámen tvořený mikroskopickými krystalky křemene ukládaného ve vzájemně spojených proužcích. Acháty slouží jako uzemňovací kameny, které nám dodávají citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu.

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale poskytuje velkou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace.

V duševní rovině achát citlivě napomáhá k tomu, aby jeho majitel přijímal sám sebe, čímž podporuje jeho sebedůvěru. Achát vylepšuje duševní život, neboť posiluje schopnost soustředění. Láska achátu k pravdě dodává člověku odvahu, aby byl sám k sobě upřímný, dokáže vyvolávat vzpomínky. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností vedoucích k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí.

Léčebné využití: Achát stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni. Pokud si ho člověk umístí na srdce, dokáže léčit citovou nevyrovnanost bránící přijímat lásku. Nošení na žaludku nebo užívání v podobě elixíru povzbuzuje trávící proces a přináší úlevu při gastritidě. Léčí oči, žaludek a dělohu. Čistí lymfatický systém a slinivku břišní. Posiluje krevní oběh a léčí kožní nemoci.

 

Menu
--