Domů Zboží Od Levandulový dům

Tuhý rostlinný šampon Neem a Tulsi

129 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce128 Kč
Zásilkovna128 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Levandulový dům

Katalogové č.: 6633761
Zobrazení: 375x
Vloženo: 13.9.2015
Počet srdcí: 19x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pouze 2 kusy !!! Šampon je vyráběn pro německý trh, proto je opatřen německou etiketou s českým popisem.

Tuhý rostlinný šampon, vyrobený metodou za studena. Šampon je určen pro normální až mastné vlasy.

Šampon obsahuje:

Nimbový olej: Nimbový olej má vysoký obsah mastných kyselin a dalších užitečných látek,díky tomu je účinný při onemocněních kůže.
Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, snadno se vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a umožňuje jí udržet přirozenou rovnováhu.
Velmi dobré výsledky byly zaznamenány i při léčbě natolik závažných onemocnění, jako jsou lupenka nebo úporné ekzémy. Prokázány byly antivirové, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Nimbový olej ničí bakterie, které způsobují akné, tím zlepšuje stav aknózní pokožky.
Olej je také účinným repelentem proti klíštatům, svrabu, vším apod. 

Největší nevýhodou tohoto zázračného oleje je jeho odér. (ten také velice odpuzuje létavý hmyz) Připomíná totiž malinko česnek.

Nimbový prášek 100%: Přísada do koupele s Neemem (Azadirachta indica) z ručního sběru v ášrámu v Džadanu v Indii. Využijte jedinečného a staletími ověřeného působení neemu na čistotu zdraví a krásu pleti. Neem - proti mikroorganismům, na obranyschopnost. Neem neboli nimba je přírodní bylinný přípravek, který napomáhá zvyšovat obranyschopnost organizmu, zvláště proti působení mikroorganizmů (bakteriím, virům, plísním a mikrobům). Příznivě působí na kůži.

Esenciální olej Bazalka posvátná - Tulsi:

Tulsi, královna bylin, elixír zdraví, je jednou z nejposvátnějších a nejoblíbenějších bylin mezi mnoha hojivými a léčivými bylinami Orientu.

Tulsi, která je uznávána jako obecný posilující a vitalizační prostředek neboli "Elixír života", je již po dlouhý čas tradičně používána pro léčbu širokého spektra poruch, včetně nemocí dutiny ústní a krku, plic, srdce, krve, jater, ledvin a zažívacího traktu, dýchacího ústrojí, metabolismu a nervového systému. Tulsi se běžně používá pro léčbu kašle, chřipky a nachlazení, bolesti hlavy a uší, revmatismu a artritidy, malárie, při vysokých teplotách, alergických reakcích a různých kožních chorobách, pro snížení toxických účinků různých jedů, včetně případů bodnutí hmyzem nebo uštknutí hadem a pro vypuzení střevních parazitů, proti hmyzu a na vyčištění vzduchu....

Šampon dále obsahuje olivový olej, kokosový a palmový tuk, ricinový a jojobový olej.

Ingredients (INCI): Sodium olivate, Aqua, Sodium cocoate, Sodium palmate, Sodium castorate, Sodium jojobate, Melia Azadirachta oil, Azadirachta indica powder, Ocimum sanctum, Eugenol, Geraniol, Citronellol.

Obsah: 120 gr.

Menu
--