Domů Zboží Od magaela

Věneček "sladce po třešních"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 6321624
Zobrazení: 130x
Vloženo: 16.5.2015
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice, vzduch voní letními láskami, z koupališť slyšet výskot dětské radosti, pole se koupi v zlatavém lesku slunečních paprsků. Zahrady dozrávají jako lidské životy, ústa chutnají po ovoci a ruce jsou lepkavé od džemů, které na zimu chystá babička. Krajinou se rozlévá jakýsi klid. Klid letních dní. I v nové kolekci se ukryl.

Miluji procházky nekonečnými končinami, zelenými pastvinami a žlutými poli. Žitko je vysoké, skryje naše nestoudné úsměvy a polibky. Jak jen miluji tento slovenský kraj. Výška při tvém lechtání jako děva z Lúčnice. V stínu odpočíváme pod třešní. V ústech je po nich příjemně sladce. Červenám se jako oni když mi z nich děláš náušnice a šeptáš přitom tajemství života.

Věneček je vyroben z textilních květů, lístků, klásků, aranžérských plodů - třešní, trávy, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.

Foto, vizáž, hairstyle: Magaela

Šaty: AtelierDeCouture

Menu
--