Domů Zboží Od magaela

věneček "tajemná" (bordově-zlatý)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 5728925
Zobrazení: 389x
Vloženo: 15.11.2014
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice,
dílnička Magaely by Vám ráda představila několik jedinečných kousků, které vznikly z vytoužené spolupráce s týmem úžasných, talentovaných, velmi milých a přitom vysoce profesionálních lidí.

Tentokrát Vás Poniektoré možná překvapím, protože jsem si za "svoji" modelku zvolila Evku Radoslava, ve které jsem od první chvíle od osobního seznámení vycítila nádhernou vílu a něžné až andělské stvoření a jsem poctěna její ochotou a zájmem o naši spolupráci.

Mé velké poděkování patří nejen Evke, ale každičký jednomu členu týmu, který měl své důležité místo a bez něhož by výsledek nebyl takový, jaký je, a proto bych ráda poděkovala také:
nadané fotografce Janke Kvaltínovej,
šikulové vlasové stylistce Monice Schultzovej a vizážistce Rei Polakovičová,
jedinečné a šikovné módní designérce Jarka Wurll Kočanová
a za asistenci: Ľubka Mendlenovej, Vladkovi Petříkov a Romanka:-).

Celá kolekce vznikala postupně, tak jako v Magaele zrál nápad vytvořit kolekci jedinečných tématicky odlišných kousků, které na jedné straně podtrhují ženskou smyslnost a její spjatost s přírodou, na straně druhé vyzdvihují vílovskú až dievčeskú stránky každé osobnosti ženy, která je ukryta v hloubi jejího srdce .

Hlavním zdrojem inspirace byla pro Magaelu příroda, která je všude kolem nás, pro někoho možná fádní, ale pro Magaelu kouzelná, neopakovatelná, svobodná, barevná, stále živá a stále se měnící, tak jak se mění roční období, tak jak mění svůj tvar krajina a vní se nacházející stromy, zvířata, tak jak plyne život od časného jara do pozdního podzimu až zimy a žena, žena která je a vždy bude dokonale nedokonalá, dívčí ženská, jemná, něžná i silná y vytrvalá ... milující

Jako další kousek z kolekce speciálních doplňků bych Vám ráda představila věneček "tajemná" laděný v podzimně-zimních barvách bordó, fialová, zlatá a černá, který je krásnou symfonií růží a pivoněk na černém podkladu.

Věneček v kombinaci s páskem a náramkem vytvoří příjemný setík, kterým v každé společnosti zazáříte.

Vyroben z textilních kytiček, konzervované trávy, drátku, floristické pásky a jiných drobností na aranžování.

Menu
--