Domů Zboží Od hrnčíř

vinný kalich

277 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hrnčíř

Katalogové č.: 571721
Zobrazení: 67x
Vloženo: 2.12.2009
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Omlouvám se předem za možné chyby v aktuálnosti zboží. Pohybuji se po trzích a jezdí mi i přímo do hrnčírny zákazníci a tak může nastat jistá prodleva v označení prodaného zboží. Prosím i o pochopení s rychlostí odesílání zakázek, častěji, než 2x týdně to většinou nezvládám. Díky za pochopení, Tomas

11 cm vysoký.180ml objem, kamenina udržuje nápoj dlouho při konstantní teplotě.

Keramiku už vyrábím nějaký ten čásek a přístup k tomuto krásnému řemeslu se vyvíjí nejen u mne. Snažím se při své tvorbě preferovat řemeslná pravidla. Kromě toho, že v první fázi zjišťuju a vyvíjím tvar, tak aby lahodil mému oku, ale i splňoval nároky na co možná nejlepší užívání. Snažím se dostat co možná nejvíce z toho, co silikátové materiály nabízí.

 

Hlínu na své výrobky ,kupuji ale i vyrábím nebo jen smíchám. našnekuju Většina mé tvorby se odehrává na hrnčířském kruhu. a na nepatrné množství používám plátovačku.

Stejně tak to mám i s glazurama, buďto je koupím nebo namíchám.

Veškeré zboží se snažím pálit na maximum, co materiál snese. Většinou používám elektrickou pec Ovšem pokud čas dovolí, tak si dopřeju i pár výpalů za rok v dřevopeci. Jinak o pecích jsem už blogoval.

Spoustu dalších informací z mé tvorby jsem popsal ve své knize Keramika

Tak těmito řádky jsem snad trošku přiblížil zrod a vývoj mého zboží. Jinak vás rád přivítám nejen tu na Fléru, ale i ve svém ateliéru.
    Menu
    --