Domů Zboží Od Rozvoněno

Voňavý advent - svíčka s advenntím kalendářem

548 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 19.7.2024 00:00 z důvodu "Zaměření na jiné prodejní kanály".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 19.7.2024 00:00 z důvodu "Zaměření na jiné prodejní kanály". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 3 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Rozvoněno

Katalogové č.: 14299842
Zobrazení: 83x
Vloženo: 24.10.2023
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pečení cukroví, sledování pohádek, předvánoční přípravy, čekání na Ježíška - Advent je tady. Zpříjemněte si toto období naší speciální přírodní svíčkou, která voní sladce jako marcipán. 

Přírodní svíčka Voňavý advent je vyrobena z kombinace přírodních vosků - kokosového a sójového - a je ovoněná přírodními éterickými oleji a extrakty - mandlí, muškátovým oříškem a vanilkou. Svíčka vás potěší svojí celoplošnou ilustrací, která ukrývá čísla od 1 do 24. Hledání schovaných čísel vám zpříjemní adventní čas a čekání na Vánoce. Svíčka je umístěná v upcyklované sklenici od vinné lahve a dárkové krabičce. Po vypálení můžete sklenici umýt a používat ji na pití.

Svíčka vydrží hořet až 55 hodin.

Objem: 310 ml 

Jak pečovat o přírodní svíčky - ZDE.

Proč mandle, muškátový oříšek a vanilka?

  • Svou sladko kořeněnou vůní vás oslní a naladí na příchod Vánoc.

 intenzita_vune_01_stredne

Složení: kokosový vosk, sójový vosk, Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel Oil, Myristica Fragrans Oil, Vanilla Planifolia Fruit
Extract, Limonene*, Isoeugenol*, Eugenol*, Linalool*, Anisyl Alcohol*.

* = přirozená součást přírodních esenciálních olejů; může vyvolat alergickou reakci

 

Přírodní vosky neobsahují žádné škodlivé látky, jsou biologicky odbouratelné, neobsahují živočišné produkty a délka hoření je až o 50 % delší než u běžných parafínových vosků. 

Menu
--