Domů Zboží Od Arthela

Z elfí šperkovnice - kyanit, lapis lazuli

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce260 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Arthela

Katalogové č.: 9256932
Zobrazení: 95x
Vloženo: 2.2.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Výrazný šperk s krásným tromlovaným kyanitem s modrými a zlatými odlesky o velikosti 3x1,5 cm a kuličkami lapis lazuli. Náramek je nastavitelný na každou ruku. Autorský šperk je vytvořen metodou měkkého pájení z bezolovnatého cínu s příměsí stříbra a z pocínovaného měděného drátu.  Dodávám v dárkové krabičce.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidačním prostředkem. Po delším užívání ho doporučuji očistit, například omýt odmašťovacím prostředkem (jar), a oživit antioxidačním nebo v kuchyni běžně dostupným olejíčkem.

Dočetla jsem se: Název kyanit nemá nic společného s kyanidem, pochází z řeckého slova kyanos, modrý. Alternativním názvem je disten. Modře zbarvený kámen je po vybroušení velmi podobný safíru. V Evropě dokonce nebyl kyanit až do začátku 20. století od něj odlišován a jako safír byl i prodáván. 

Kyanit je kamenem meditace, živých snů, změněných stavů a vizualizací. Během těchto stavů poskytuje ochranu. Přináší loajalitu, upřímnost a klid, odstraňuje hněv a zmatek. Kyanit v sobě nedrží negativní energie a je silným ochranným kamenem. 

Podle znamení zvěrokruhu patří Býku, Váhám a Beranu.

Menu
--