Domů Zboží Od znojmačka

Zafirah.. ( orientální nákotník s prstýnkem)

150 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od znojmačka

Katalogové č.: 3720466
Zobrazení: 71x
Vloženo: 30.3.2013
Počet srdcí: 83x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den, z ČASOVÝCH DŮVODŮ netvořím ŠPERKY NA PŘÁNÍ (ani z Vašich kamenů ani z mých)- nevím, kdy mi vyjde čas se k tvoření dostat a je to pro mě stresující a tvorba tak není přirozená, veselá a s láskou- jak by měla být..děkuji za pochopení. :-)

ZAFIRAH znamená - vítězství, úspěch..

Orientální nákotník pro břišní tanečnice- ( z čehož vyplývá, že se používá naboso, do střevíčků to vhodné není )..

nákoník je z KVALITNÍHO ŘETÍZKU, který má PEVNÁ očka, což se na nákotnících a zejména při tanci s ním vyžaduje.. zkrátka-  není to jemný "trhací" řetízek..Je to vše obecný kov -barvy stříbrné..

Korálky jsou skleněná, hladká mírně vypouklá jablonecká srdíčka NÁDHERNĚ ČERVENÉ syté  barvy.. je to přímo "šťavnatá" červená :-) s nádhernými vnitřními měkkými odlesky. Nevím, jak tuto barvu popsat, je to prostě barva úchvatná.. :-)

prstýnek je z přizpůsobivého paměťového- prstýnkového drátu..

Rozměry: délka od prstýnku přes NÁRT- (to znamená ten vedoucí řetízek s větším kovovým komponentem  je 14,5 cm-  já osobně netancuji břišní tance, ale mám nohu vel. 41 a je potřeba trochu povolený, aby se při tanci dala noha napnout do špičky.. ( mně by na to vyhovoval :-)  , ještě provozovat břišní tance :-))

OBVODOVÁ ČÁST NÁKOTNÍKU KOLEM LÝTKA- celková obvodová délka je 33,5 cm,-  OD 23,5 cm se dá ZAPNOUT KDEKOLIV na Vaši potřebnou velikost, neboť má tu zbývající 10 cm část prodlužovacího řetízku. :-)

V nabídce mám i jiné barvy orientálních nákotníků..

Menu
--