Domů Zboží Od Tony Zieglerová

Zázvorový deník - sleva - Pro Japonsko

222 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tony Zieglerová

Katalogové č.: 1065268
Zobrazení: 32x
Vloženo: 7.9.2010
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velevážení zákazníci, Zieglerovic pilně budují nové bydlení, a proto momentálně nepřijímáme speciální zakázky.Taktéž na poštu běháme omezeně, proto se dodání balíčku může opozdit.Upozorňujeme na delší dodací lhůty, vždy je ale možné se při objednávce domluvit. Děkujeme za pochopení a přejeme hezké dny.

Notes velikosti A5 o 150 listech, linkovaný v látkovém obalu s graficky upraveným nostalgickým motivem z  časopisů z dob první republiky.

Koupí tohoto zboží přispějete společně se mnou Červenému Kříži v ČR na pomoc Japonsku, obětem ničivého zemětřesení a devastující Tsunami.

Babičkovské rady tvrdí, že trpí-li nastávající matka ranními nevolnostmi, pomůže jedině přičichnutí k zázvoru. Proto vznikl tento deník - nejen že si může nastávající maminka zapisovat  poznatky  o svém těhotenství, ale uvnitř deníku najde kapsičku se zázvorovým polštářkem - takovou jakoby první pomoc při nevolnosti. Stačí polštářek jemně promnout a přičichnout. Pokud by se ale stalo, že pocit nevolnosti je prostě silnější a zázvor na to nestačí, pro všechny případy je tu originální "zvracecí" pytlík na jedno použití.

Tento výrobek byl vyroben na téma Koření v rámci Velké meziklubové soutěže.

Soutěžím za klub Nezařaditelných další výrobky našeho týmu můžete vidět 

zde

Proč deník v látkovém obalu?

Protože látkový obal vydrží delší dobu než papírový nebo jen dozdobená papírová obálka.

Protože se dá snadno udržovat praním.

Protože se dá popsaný deník nebo notes snadno vyměnit za nový.

Motiv jest vlastnoručně vytištěn na látku speciální technologií, kolem motivu lemovka. Zavazování na stužku. Lze prát nejlépe v ruce do 40 stupňů, žehlit z rubu nebo přes pečící papír na buchty. Prosím, nedotýkat se rozpálenou žehličkou přímo obrázku;)

Zázvorový polštářek je ušit z látky, uvnitř je ještě organzový pytlíček plný sušeného mletého zázvoru. Je dozdoben lemovkou a také háčkovaným motivkem. Pokud by časem vyčichl, lze na něj nakapat aromaterapeutickou zázvorovou silici.

"Zvracecí " sáček jest ozdoben razítkem a starodávným motivem, uvnitř opatřen nepromokavou vrstvou, takže nějakou chvilku udrží obsah bez protečení....

 

Na vaše přání lze vyrobit obal přímo na váš deník, notes, diář, knihu apod. Ptejte se vnitřní poštou;)

Poštovné bude upraveno podle celkové hmotnosti objednávky.

    Menu
    --