Domů Zboží Od LOCHTA

Že by sýkorky?

777 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LOCHTA

Katalogové č.: 7816263
Zobrazení: 70x
Vloženo: 1.10.2016
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Messenger taška pro cestu do školy, procházku městem nebo výlet za město. Slona do ní nedáte, ale sešity A4 se vejdou pohodlně...

Zapínání na magnet, uvnitř dvě kapsy, jedna velká na zip (šířka vstupu 25 cm), druhá menší obyčejná 17 x 18 cm.

Taška ušita v kombinaci temně šedá koženka - designová bavlněná látka navržená českou designérkou Markétou Jinochovou (Myyna) a vytištěná malosériově. Koženka je na předí i zadní straně prošita kontrastními jeans nitěmi. Svrchní látka podžehlena kvalitní zahraniční výztuhou, podšívka vyztužena ronopastem. Díky této kombinaci výztuh je taška pevná, drží pěkně tvar, a i když je látková, nepůsobí "hadroidně".

Šířka 33 cm, výška 38 cm, dno široké 6 cm (A4 se pohodlně vejde).

Délka nastavitelného popruhu maximálně 126 cm, minimálně 66 cm. Lze nosit křížem přes hlavu i na rameni (při zkrácení popruhu na min. délku)

Svršek tašky je naimpregnován proti ušpinění.

Když se po čase přece jen ušpiní, dá se opatrně v ruce vyprat. Koženku lze otírat vlhkým haříkem, látkovou část očistit jemným kartáčkem a nechat na vzduchu oschnout. Látková část se dá na střední teplotu vyžehlit, jen dávejte velký pozor, abyste ani špičkou žehličky nezavadili o koženku. Pozor taky na zipy.

----------------------

Pokud byste rádi jiný rozměr nebo jinou koženku a designovou látku a bude to v mých možnostech, ráda vyhovím. Obrázky látek, ze kterých vám můžu tašku ušít, jsou v mém profilu.

Menu
--