Domů Zboží Od VLASTOVKAART

Zemělásky, zoisit, granát

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od VLASTOVKAART

Katalogové č.: 10117787
Zobrazení: 171x
Vloženo: 28.11.2018
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava zdarma při nákupu 3 a více šperků.

Náušnice z rubínu v zoisitu 0,8 cm a broušených granátů 0,4 cm. Háčky jsou z chirurgické oceli.

Celková délka cca 3 cm

G r a n á t -  je považován za drahokam vášně a lásky, zejména díky své červené barvě. Proto je oblíbeným darem k výročí svatby nebo při romantických vyznáních lásky. Probouzí tvořivost, pozitivní energii a podporuje sebevědomí. Je spjat s kořenovou čakrou, která symbolizuje propojení se zemí. Byl také už v minulosti užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a strnulé způsoby jednání. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu. Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost.Pročišťuje čakry, otvírá srdce

R u b í n  v  z o i s i t u - přeměňuje negativní energii na pozitivní, pomáhá zvládnout obtížné životní situace a stresové stavy. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Podněcuje touhu po životě a sexuální aktivitu. Zahání strach, smutek a negativní myšlení. Zajišťuje klidný spánek bez nočních můr.Na mentální úrovni je Rubín v Zoisitu kamenem zosobňujícím tvůrčí schopnosti, jenž vrací mysl po každém vyrušení zpět k původnímu cíli. V rovině fyzického těla podporuje  uzdravování z těžkých nemocí a stresu.

Rubín v Zoisitu má detoxikační účinky. Dokáže neutralizovat překyselení organizmu a potlačuje záněty. Posiluje imunitní systém a podporuje regeneraci buněk. Léčí srdce, slezinu, slinivku břišní a plíce. Tento kámen zvyšuje plodnost, léčí nemoci vaječníků.

Menu
--